Oldal frissítése

CATLER KM 8013

4,3 4 értékelés
138 990 Ft

CATLER KM 8013

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új CATLER KM 8013 konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorja van, amelynek köszönhetően gyorsan feldolgozza még a legigényesebb alapanyagokat is. Igény szerint könnyedén módosítható a motor teljesítménye 6 előre meghatározott sebességi fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. Hála a bolygómozgásnak, amikor is az alapanyagok keverése közben a robotfej és a keverőfej egymással ellenkező irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgépet ellátták egy rozsdamentes acélból készült tállal, melynek térfogata 5 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. A tartós CATLER konyhai robotgép megjelenését fekete szín egészíti ki.

Konyhai robotgép CATLER KM 8013 ...
Konyhai robotgép CATLER KM 8013 ...

CATLER KM 8013 konyhai robotgép leglényegesebb tulajdonságai

  • Az ügyes CATLER konyhai robotgép segítségünkre lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motorral látták el
  • 6 sebesség közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • Rozsdamentes acél keverőtál 5 l űrtartalommal
  • A hozzávalókat lehetőségünk van közvetlenül a tálban is lemérni a beépített mérlegnek köszönhetően
  • Fekete szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

A remek CATLER KM 8013 konyhai robotgép tulajdonságai

A strapabíró CATLER konyhai robotgépnek köszönhetően a különféle nagyszerű fogások elkészítésének szakértőjévé válhatsz. Használhatjuk tojás vagy tojásfehérje, tejszínhab vagy habkrémek felverésére. Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. Olyan könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát, mintha csak kézzel dagasztottuk volna, így megsüthetjük a legfinomabb süteményeket. Hála a dagasztó funkciónak, a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Bármikor előállíthatjuk a kedvenc kenyér, pizza vagy desszert tésztánkat. A darálóval kiválaszthatjuk, hogy a húst durvára vagy finomabbra szeretnénk aprítani. Az otthoni darált hús készítése során a jó minőség garantált, és emellett az ízesítést is mi határozzuk meg. A beépített mérleg biztosítja, hogy közvetlenül a tálban mérjük le a hozzávalókat.

Konyhai robotgép CATLER KM 8013 ...
Konyhai robotgép CATLER KM 8013 ...

Ezen CATLER konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, húsdaráló és reszelő dob 3 szeletelő korong. Köszönhetően a bőséges tartozéknak ezen CATLER KM 8013 konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Kábel hosszúsága:

0,9 m

Burkolat anyaga:

alumínium

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

48 × 21 × 38 cm (Ma×Szé×Mé)

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő, Húsdaráló, Reszelő dob
Keverőtál űrtartalma 5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 200 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Funkciók Habverés, Dagasztás, Tömeg
Kábel hosszúsága 0,9 m

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Alumínium
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 38 cm
Szélesség 21 cm
Magasság 48 cm

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CATkr800
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KM 8013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05