Oldal frissítése

CATLER KE 550

3,4 3 értékelés
18 490 Ft

CATLER KE 550

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. Eme CATLER vízforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű használatot kínál. Előállításához minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak megjelenése kelt kellemes benyomást, de egyúttal könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat, továbbá használatakor nem alakulnak ki kellemetlen szagok és mellékízek, még hosszantartó használat esetén sem. A rozsdamentes kivitel egyszerre elegáns és praktikus, és gond nélkül kiegészíti minden konyha megjelenését. Eme CATLER elektromos vízforraló teljesítménye 2200 W. Az ízléses kialakítású és megbízható CATLER elektromos vízforraló hasznos tulajdonságainak és funkcióinak köszönhetően minden háziasszony ideális társa lesz.

Vízforraló CATLER KE 550 ...
Vízforraló CATLER KE 550 ...

Eme CATLER KE 550 vízforraló legfőbb tulajdonságai

  • A modern CATLER vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • A vízforraló anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • A praktikus CATLER elektromos vízforraló energiafogyasztása 2200 W
  • Ez a variáns 230 V-ról működik, ami egy hagyományos villamos csatlakozóaljzat feszültségének értéke
  • Modern kivitel
  • Praktikus funkciója a hőmérséklet szabályozás
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően
  • Hangjelzés figyelmeztet, hogy a víz felforrt
  • A beállított vízhőmérsékletet bizonyos ideig a felmelegítés után is tartja

Egy igazán biztonságos vízforraló

A vízforraló alapvető felszereltségéhez olyan biztonsági funkciók tartoznak, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor.

Vízforraló CATLER KE 550 ...
Vízforraló CATLER KE 550 ...

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam elektromos vízforraló

Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így az egész család által kedvelt forró italok készítése nem jelent gondot. A víz mennyiségét praktikus vízszint jelző mutatja. A kényelmet növeli a hangjelzés is, amely információt nyújt a forralás befejezéséről. És ha más tevékenység foglal le és elfelejted a forró vizet, nem lesz muszáj újonnan felmelegíteni. A tartályban lévő víz hőmérsékletét a vízforraló a beállított szinten tartja.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Bemeneti feszültség 230 V

Szín

Szín Rozsdamentes acél, Üveg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CATrck11
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  8590669354511
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20