Oldal frissítése

CATLER KE 550

4,0 2 értékelés
22 890 Ft

CATLER KE 550

A vízforraló a legtöbb ember számára az egyik leggyakrabban használt háztartási eszköz. A kitűnő minőségű CATLER vízforraló 1,7 l kapacitást és könnyű kezelhetőséget biztosít. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak megjelenése kelt kellemes benyomást, de a tisztítása is egyszerű, nem tartalmaz egyészségre ártalmas anyagokat, és nem viszi át a kellemetlen szagokat és ízeket, függetlenül attól, hogy használata milyen gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes acél anyag elegáns és praktikus, és gond nélkül kiegészíti minden konyha megjelenését. A hasznos CATLER vízforraló energiafelhasználása 2200 W. Az ízléses kialakítású és megbízható CATLER vízforraló számtalan hasznos funkciója és előnyös tulajdonsága biztosítja a könnyű és gondtalan használatot.

Vízforraló CATLER KE 550 ...
Vízforraló CATLER KE 550 ...

A praktikus CATLER KE 550 vízforraló legfontosabb jellemzői

  • A modern CATLER vízforraló kényelmes használatot és hatékony működést biztosít
  • Kapacitása: 1,7 l
  • Gyártásához kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A praktikus CATLER vízforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Ez a termékmodell 230 V-ról üzemel, ami egy klasszikus elektromos aljzat feszültségének értéke
  • Modern kialakítás
  • Előnye a hőszabályozás funkció
  • A tartályban található víz mennyisége azonnal látható a vízszintjelzőnek köszönhetően
  • A víz felforrását hangjelzés tudatja
  • A beállított vízhőmérsékletet bizonyos ideig a felmelegítés után is tartja

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló alapvető felszereltségéhez olyan biztonsági funkciók tartoznak, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor.

Vízforraló CATLER KE 550 ...
Vízforraló CATLER KE 550 ...

Megbízhatóságra és hosszútávú használatra gyártva elektromos vízforraló

Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig minden kedvenc italodat élvezheted. A tartályban lévő víz mennyisége pontosan látható a vízszintjelző segítségével. Praktikus kényelmi funkció a hangjelzés, amely a forralás befejezésére figyelmeztet. Ha előfordul, hogy elfeledkezel a vízről, nem lesz muszáj újonnan felmelegíteni. A vízforraló a beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Bemeneti feszültség 230 V

Szín

Szín Rozsdamentes acél, Üveg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CATrck11
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590669354511
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05