Oldal frissítése

CATLER JS 8010

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

CATLER JS 8010

Egy függőleges, lassú gyümölcscentrifugát keresel? Válaszd a CATLER JS 8010 gyümölcscentrifugát. Ez a gyümölcsfacsaró kettős beömlőnyílással rendelkezik, amely segít a nagyobb mennyiségű gyümölcslé facsarásában, és a tápanyagtartalom fenntartásában. A facsarókúp ellenálló műanyagból készült, így tartós marad, mivel ellenáll a gyümölcsben természetesen előforduló savaknak. Ezenkívül a gyümölcslétartály tetővel is rendelkezik, így a tartály zárható, és az egyedülálló ízek nem veszítenek értékükből.  

A CATLER JS 8010 gyümölcsfacsaró legfontosabb jellemzői

  • CATLER JS 8010 függőleges gyümölcscentrfiguga
  • Lassú facsaró a tápanyagok és a vitaminok megőrzéséhez
  • Dupla bemenet
  • Kiváló minőségű műanyag facsarókúp
  • 3 szűrő gyümölcsléhez, smoothie-hoz, levesekhez vagy fagylalthoz
  • Tartó spatulával
  • Automatikus tisztítórendszer
  • Fordított kapcsoló
  • Biztonsági zárolás
  • Túltöltés elleni védelem
  • Zárható gyümölcsadagoló

CATLER JS 8010 gyümölcscentrifuga 3 szűrőtípusa

A CATLER JS 8010 gyümölcscentrifuga teljes körű segítő lesz számodra. a három szűrőnek köszönhetően gyümölcsleveket, smootie-kat, vagy leveseket is készíthetsz. A homogenizáló szűrő lehetővé teszi a fagylalt vagy a sorbet készítését is. Használd a finom szűrőt a gyümölcslevek készítésére, és használd a vastag szűrőt levesek vagy smootie-k készítéséhez. A CATLER facsaró egy tartót is tartalmaz spatulával, amely az előkészítés során forog a gyümölcslétartályban, és tisztítja az edényt, így összekeveri az alapanyagokat a tartályban. 

A könnyen használható CATLER JS 8010 gyümölcsfacsaró

A lassú CATLER JS 8010 facsaró alacsony fordulatszámmal rendelkezik, ami a gyümölcslevek pontos tápanyagtartalmának, és vitaminjainak megőrzését eredményezi. Az egyszerű használat érdekében dupla beömlőnyílással rendelkezik, amelyet különösen a zöldségek esetében fogsz értékelni. Nagyon praktikus az automata tisztítórendszer, és a hátrameneti fokozat is. A gyártó a biztonságot is szem előtt tartotta. A készülék biztonsági zárszerkezettel, és túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik. 

Csomag tartalma:
Catler JS 8010 gyümölcscentrifuga
2 × gyümölcslétartály - 1 l
Gyümölcslé adagoló tetővel ellátva
Szűrő szűrő tartály gyűjtésére
Tisztító kefe
Nyomás

Technikai paraméterek:
Energiafelhasználás 160 W
Alacsony fordulatszám 30 fordulat/perc
A töltőnyílás mérete 2 × 34 × 40 mm
Méretek 41 × 32 × 29 cm

Kód:  CATSJ8011
Termékszám:  JS 8010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15