Oldal frissítése

CATLER GR 8012

4,7 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CATLER GR 8012

Sokoldalú alkalmazhatóság

A tökéletes CATLER GR8012 elektromos asztali grillt egész évben használhatod hiszen két fajta használati lehetőséget kínál  - kontakt grill és barbecue egy készülékben. Ezzel a grillel könnyedén készíthetsz tökéletes ételeket, mint például különféle grillezett húsokat, halat, zöldségeket, szendvicseket és még sok egyéb finomságot. A grillel az egész családnak készíthetsz ebédet vagy egy gyors reggelit. 


Ha szükséges, módosítsa
 

Állítható magasság

Grillezés közben bizonyára értékelni fogod, hogy a felső grill-lap magassága és az alsó grill-lap dőlésszöge állítható. A CATLER grillsütő készülék hőmérséklete 180–220 °C között állítható. Az igazán praktikus 15 perces időzítő funkciónak köszönhetően soha nem kell attól tartanod, hogy odaég az étel.


Egyedi jellemzők

A különleges Quantanium bevonat tapadásmentes, karcálló és kevesebb olajat igényel. A benne elkészített étel egészségesebb lesz, mint valaha. A felesleges zsiradék egy kivehető csepptálcára vezethető, hiszen az asztali grill alsó lapja dönthető. Ezek a tulajdonságok garantálják, hogy a CATLER GR8012 használatával csakis egészséges fogások kerülnek az asztalra.

egyedi jellemzők
 

Tápláló és ízletes
 

Ízletes és egészséges

A minimális olajigényű Quantanium bevonat és a dönthető alsó grill-lapnak köszönhető zsiradékelvezetés biztosítják, hogy az asztali grillben készült ételek ízletesek és egészségesek lesznek.

Műszaki adatok:

Tervezés:
Különböző ételek elkészítéséhez

Kivitelezés:
Kontakt
Két fajta grillezés
Alsó grill-lap: sima
Felső grill-lap: bordázott

Bevonat:
tapadásmentes Quantanium

Hőmérséklet beállítás:
180-220 ° C

Időzítő:
akár 15 perc

Egyéb jellemzők:
Állítható dőlésszögű alsó grill-lap a felesleges zsiradék elvezetésére

Bekapcsolt állapotot és a grill lapok felfűtését jelző fény

Kivehető csepptálca

Fogyasztás:
2200 W

Felhasznált anyagok:
Nemesacél
Rozsdamentes acél

Méretek:
48,9 × 38,1 × 15,9 mm

Szín:
Ezüst, fekete díszítéssel

 
Kód:  EAV1102b
Termékszám:  GR8012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20