Oldal frissítése

Catler FD 4010

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Catler FD 4010

Az élelmiszerek szárítása trenddé vált az élelmiszerek tartósítására. Ha mostanáig még nem próbáltad ki, eljött az idő változtatni ezen, mert ezzel a módszerrel több hónapon át őrizhetsz meg nagy mennyiségű termést. A minőségi CATLER gyümölcsaszaló húsok, gyümölcs, zöldség, gomba és gyógynövények, teák szárítására ideális. 5 db, ötletesen formázott szellőzőnyílásokkal ellátott tálcával gyártották. A levegő vízszintes áramlásának köszönhetően minden élelmiszer egyenletesen fog száradni. A levegő képes egyenesen átáramlani az összes tálcán, így az összes részt ugyanannnyi hő és levegő éri.

Aszalógép Catler FD 4010 ...
Aszalógép Catler FD 4010 ...

A kitűnő Catler FD 4010 gyümölcsaszaló gép érdekes paraméterei

  • A remek CATLER szögletes gyümölcsaszaló segít neked kitűnő csemegéket készíteni
  • Húsok, gyümölcs, zöldség, gomba és gyógynövények, teák szárítására lesz ideális megoldás
  • 400 W-os teljesítménnyel dicsekszik
  • 5 szárítólemezzel készítették
  • 35 és 75 °C között fokozatmentesen be lehet állítani a hőmérsékletet, amit biztosan értékelni fogsz
  • Az aszalógéphez időzítő is tartozik
  • A szárítás állapotát az átlátszó fedőn keresztül követheted
  • A gyártó vízszintes levegőáramlást használt
  • A szárítólemezek anyaga: rozsdamentes acél
  • A tálcák mérete: 27 × 21 cm (sz × mé)

Szárítsd meg a kedvenc élelmiszereidet a remek CATLER gyümölcsaszalónak köszönhetően

Szárítás közben az élelmiszerek felmelegszenek, ezáltal elpárolog belőlük a víz és megmarad a magas vitamintartalom. A kitűnő CATLER aszalógép kezelésére tapasztalatokkal nem rendelkező személyek is képesek lehetnek. Időzítőt is tartalmaz, amely lehetővé teszi az optimális szárítási idő beállítását. A beállított idő eltelte után a szárítási folyamat automatikusan véget ér. Így szárítás közben más tevékenységekkel is töltheted az idődet vagy pihenhetsz. Az előre beállított programok biztosítják, hogy a szárítás helyesen és hatékonyan zajlik. A szárítás befejeztével automatikusan kikapcsol, ez lehetővé teszi, hogy takarékoskodj a kiadásokkal és kíméld a környezetet. A mellékelt fedő megkönnyíti az élelmiszerek szárításának követését. A szárított élelmiszerek megfelelő tárolásával nem kell félned, hogy elveszítik a minőségüket, méghozzá egész évben.

Aszalógép Catler FD 4010 ...
Aszalógép Catler FD 4010 ...

Készíts egészséges finomságokat utazásra

A nagyszerű CATLER gyümölcs aszalógép praktikus megoldás ételek készítésére utazásokra. 35 és 75 °C között fokozatmentesen be lehet állítani a hőmérsékletet. A hőmérséklet beállítása lehetővé teszi a szárítás gyorsaságának ellenőrzését és biztosítja, hogy egyenletesen száradjanak a gyümölcsök, és megőrizzék a tápértéküket. Az élelmiszerek szárítása a minőségi tálcákon jó hatással van az ízükre, mivel a szárítás folyamán elpárolog a víz és végbemegy az élelmiszerek tartósítása. A tálcák elkészítéséhez a gyártó minőségi anyagot használt, amely az első osztályú rozsdamentes acél. A tálcák nagysága 27 × 21 cm (sz × mé). Ne hagyd ki az otthoni szárítás előnyeit. Jutalmul friss és kitűnő finomságokat kapsz, amelyeket magad készítettél.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Digitális
Légáramlás Vízszintes
Tulajdonságok Előre beállítottt programok, Átlátszó fedél
Teljesítményfelvétel 400 W

Használat

Szárítási lehetőség Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák

Funkciók

Funkciók Időzítő

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet 35 °C
Maximális hőmérséklet 75 °C

Lemezek

Mennyiség 5 db
Anyag Rozsdamentes acél
Lemez mélysége 21 cm
Lemez szélessége 27 cm
Kód:  CATSO840
Termékszám:  FD 4010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15