Oldal frissítése

CATLER ES 8013 eszpresszó kávéfőző kávédarálóval

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CATLER ES 8013 eszpresszó kávéfőző kávédarálóval

A luxus kategóriás Catler ES 8013 eszpresszó kávéfőző tulajdonságainak széles választéka révén a legigényesebb, és legínyencebb kávé-kedvelők elvárásainak is maximálisan megfelel. Vonzó, piros kivitelezése a részletekig tökéletes csúcstechnológiával párosul, amellyel kiváló eszpresszó, cappuccino, latte vagy egyéb kávékülönlegesség készíthető. Próbálj ki minden alkalommal más és más ízt, hogy megtapasztald a különféle őrlési módok és kávéadagolás nyújtotta ízélményt. A határ a csillagos ég. Válassz a 18 különböző őrlési mód közül, és készíts olyan kávét, amely teljes mértékben megfelel az ízlésednek.

Az eszpresszó kávéfőző különleges, alacsony nyomás mellett indított rövid előfőzés funkciója a nyomás fokozatos emelésével biztosítja, hogy a kávé aromája tökéletesen, maradéktalanul kivonásra kerüljön. A kávéaroma kivonása után a "Dry Puck" elektromos szelep eltávolítja a szűrő belsejében maradt, felesleges vizet. A tisztítási művelet szükségességéről az erre kifejlesztett lámpa nyújt tájékoztatást, a praktikus nyomásmérő pedig gondoskodik az aromakivonás folyamatának ellenőrzéséről. Az őrölt kávé mennyisége megadható előre, valamint beprogramozható 1, illetve 2 csészére is.

Exkluzív eszpresszó kávéfőző a Catlertől

  • Robosztus, öntött rozsdamentes acél kivitelezés
  • Részben nemesfém ötvözet
  • PID hőmérsékletszabályozás a kávéaroma kinyerése közben
  • Integrált kónuszos rendszerű kávédaráló fém őrlőkővel
  • 18 különböző őrlési mód
  • Innovatív előgőzölés alacsony víznyomás mellett
  • 'Clean me' funkció - tisztítási művelet szükségességét jelző lámpa
  • Kivehető 2 literes víztartály, szűrőrendszerrel felszerelve
  • 250 gramm kapacitású szemes kávé tartály
  • 'Dry Puck' funkció - elektromos szelep a felesleges víz eltávolításához
  • Nyomásmérő az aromakivonás folyamatának ellenőrzéséhez
  • Automatikus és manuális kávéadagolás
  • Programozható alapbeállítások
  • Különálló forró víz kimenet
  • 360 °C-ban forgatható gőzcső
  • Tápkábel tárolási lehetőség
  • Thermocoil vízmelegítő rendszer
  • Melegen tartó talp
  • Teljesítmény: 1850 W
  • Tartozékok széles választéka

A kónuszos rendszerű kávédaráló tökéletes eredményt biztosít

A kávéfőző innovatív kávédarálójának köszönhetően 18 különféle őrlési mód közül választhatsz, így olyan kávét készíthetsz, amely abszolút megfelel az ízlésednek. Az integrált, kónuszos rendszerű kávédaráló a fém őrlőkővel pontosan annyi mennyiségű kávéőrleményt készít elő, amennyi szükséges, továbbá kiválaszthatod, hogy a kávéadagolás automatikus, vagy manuális módon menjen végbe. Az ES 8012 modellhez viszonyítva a ES 8013 nagyobb és fejlettebb, amelynek köszönhetően a kávébabok közvetlenül a szűrőre adagolódnak. A kávédaráló kimenete a készülék bal oldalán, a gőznyomásmérő alatt helyezkedik el.

A megfelelő hőmérséklet kiválasztása kulcsfontosságú

A legízletesebb eszpresszó elkészítése érdekében az optimális nyomás mellett elsősorban frissen őrölt és kiegyensúlyozott ízvilágú kávéra van szükség. Habár nem szabad elfeledkezni a víz megfelelő hőmérsékletéről sem, ugyanis ha a kávéaroma kinyerése közben a vízhőmérséklet változik, a crema kiváló minősége és megfelelő mennyisége, valamint a kávé fénylő színe pillanatok alatt eltűnhet. Ennek elkerülése érdekében a Catler ES 8013 kávéfőző egy forradalmian új, Electronic PID rendszerrel lett ellátva, amely gondoskodik a hőmérséklet megfelelő szabályozásáról az aroma kinyerésének folyamata közben. A rendszer folyamatosan ellenőrzi, rögzíti és stabilizálja az egész folyamatot. A vízhőmérséklet manuálisan is beállítható 1 vagy 2 °C-onként.

Tartozékok széles választéka

A Catler ES 8013 a kiválósága mellett számos tartozékkal is rendelkezik, mint például a duplafalú szűrő szimpla és dupla kávékhoz, valamint a rozsdamentes acélból készült tejhabosító edény. Ez utóbbinak köszönhetően fantasztikusan krémes, habos tejréteggel ellátott cappuccinot készíthetsz. Sőt, mi több, az egyszerűbb karbantartás érdekében tisztítóeszközök és egy, a készülék belsejében is tárolható, kivehető tamper is gazdagítja a tartozékok választékát. A szemes kávé tartály 250 grammos kapacitással rendelkezik, míg a kivehető víztartály 2 literes űrtartalmat biztosít. Végül, de nem utolsó sorban, a praktikus Razor TM adagoló az őrlemény pontos adagolását hivatott szolgálni.

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 850 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 2 l

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre
Ital tulajdonságok Kávé intenzitás beállítása

Felszerelés

Általános felszereltség Beépített kávédaráló
Italkészítés Csészemelegítés

Méret & súly

Mélység 30 cm
Szélesség 31 cm
Magasság 42 cm
Tömeg 12,4 kg
Kód:  EAN3452d2
Termékszám:  41005243
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20