Oldal frissítése

CATLER CG 8030

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CATLER CG 8030

Élvezd kedvenc csésze kávédat úgy, mint még soha. A kúp alakú, elektromos CATLER kávédaráló lassabb forgással működik, mint legközelebbi riválisai. Ennek következtében csökken a szemcsék közötti hőátadás és nem éri kár a kávé olaját. Így páratlan ízélményben lesz részed minden egyes alkalommal. A daráló okos adagoló technológiával működik, amely automatikusan meghatározza a választott őrlési mód és mennyiség szerinti szükséges kávé adagot. Neked semmire sem kell külön figyelned. Csak dőlj hátra és élvezd a CATLER kávédarálóval készült kávéd minőségét!

Ha mégis úgy döntenél, hogy változtatsz és beavatkozol a főzési folyamatba, a készülék ehhez is segítséget nyújt. Az előre beprogramozott főzést az őrlési idő rövidítésével vagy meghosszabbításával, 0.2s-os lépésekben változtathatod. Ami az egyéni igényeket illeti, 60 féle őrlési mód közül választhatsz, így mindig pontosan úgy készítheted el kávédat, ahogy neked tetszik.

Legfontosabb jellemzői

  • Készítsd el kávédat saját ízlésed szerint (60 lehetséges őrlési mód)
  • Kúpos csiszoló = lassabb forgás a megfelelő íz és aroma fenntartásáért
  • Könnyen kezelhető és karbantartható
  • Légmentesen zárt tartály
  • Biztonsági funkciók
  • Háttérvilágítású kijelző és gombok

A kényelem az első

Készen állsz, hogy megtapasztald a valódi kényelmet? A CATLER CG 8030 szó szerint elkényeztet. A darálón kívül 2 szűrőtartó és egy praktikus doboz is a készlet része lett. A felső tálca, amely 450 gramm kávé tárolásához elegendő, biztosan kedvedre lesz. Mindebben a legjobb, hogy a tartály légmentesen zárható, így az ízek és az aromák mindig tökéletesek maradnak.

Minden szempontból tökéletes

A fent említetteken túl, a daráló számos más okos funkcióval is rendelkezik. Érdemes megemlíteni a túlmelegedés elleni motorvédő  vagy a túltöltéssel szembeni rendszert, amely megvéd nem csak téged, de a háztartásodat is. Továbbá van egy praktikus tároló hely a vezetéknek, egy háttérvilágítású LCD kijelző és egy csúszásgátló talp, amely megakadályozza, hogy a készülék elmozduljon onnan, ahova te raktad. A praktikus csepptálca biztosítja az egyszerű tisztítást.

További információk:

A csomag tartalma:
CATLER CG 8030 elektromos kávédaráló
50-54 mm-es szűrő
 58 mm-es szűrő
Tisztító kefe
Jar őrölt kávé

Műszaki adatok:
Feszültség: 220-240 V ~ 50 Hz
Fogyasztás: 165 W
Felhasznált anyagok: nemesfém ötvözet, rozsdamentes acél, rendkívül ellenálló műanyag
Méretek: 39,5 × 16 × 21,5 cm
Tömeg: 2,9 kg

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa Elektromos
Darálási mechanizmus Őrlőköves
Őrlési fokozat 60
Kávétartály kapacitása 450 g
Kód:  EAN7016c
Termékszám:  41003175
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20