Oldal frissítése

Catler BM 700

56 490 Ft

Catler BM 700

Friss péksütemények bármikor

A Catler BM 700 egy otthoni kenyérsütő, amely ideális segítője minden sütni vágyónak.Segítségével bármikor élvezheted a friss péksüteményeket, amikor csak kedved tartja.Ráadásul mindig pontosan tudni fogod, hogy mit eszel.Főleg, ha különleges követelményeid vannak a pékáruval szemben, pl.gluténmentesre van szükséged, akkor Catler BM 700 otthoni kenyérsütő elengedhetetlen kelléke lesz konyhádnak.Kompakt méreteinek köszönhetően nagyon könnyen tárolható, de modern rozsdamentes acél dizájnjának köszönhetően nem kell rejtegetned, hiszen tökéletesen illik minden konyhába.A Catler BM 700 18 üzemmóddal rendelkezik a különböző típusú pékárukhoz a kenyértől a péksüteményekig. Végül, de nem utolsósorban az otthoni kenyérsütővel pénzt is megtakaríthatsz, mivel lényegesen kevesebbe kerül, mint a hagyományos sütőben való sütés vagy a péknél való vásárlás.

A Catler BM 700 otthoni kenyérsütő legfontosabb jellemzői

  • Otthoni kenyérsütő fejlett funkciókkal
  • LCD érintőképernyő
  • 18 program
  • Csúsztatható fedél az összetevők könnyű hozzáadásához
  • Kenyérsúly és pirítási szint beállítása
  • Késleltetett indítás funkció 15 óráig + 10 perces kikapcsolási memória
  • Hőmérséklet fenntartása 60 percig
  • Tapadásmentes felület
  • Az otthoni kenyérsütő kompakt méretekkel rendelkezik

Tökéletes reggeli minden nap

A Catler BM 700 otthoni kenyérsütő rozsdamentes acél kivitelben egy tapadásmentes alumíniumötvözetből készült edényt és egy öntött alumíniumból készült dagasztókést tartalmaz.Minden anyag garantálja a kenyérsütő hosszú élettartamát.A Catler otthoni kenyérsütő működése nagyon egyszerű és intuitív.Így minden reggel tökéletes reggelit fogyaszthatsz otthonod kényelmében.

Catler BM 700 18 programmal

Válassz egyet a 18 digitális program közül közvetlenül az LCD érintőképernyőn, a többit pedig bízd a Catler BM 700 otthoni kenyérsütőre. Kedvenc pékárud sütési fokát is kiválaszthatod.A Catler BM 700-as készülékben joghurt vagy lekvár is készíthető.Örülni fogsz annak a lehetőségnek is, hogy házi készítésű fagylalthoz szükséges tárolóedény is kapható a készülékhez.Az otthoni kenyérsütő késleltetett indítási funkcióval és hőmérséklet-fenntartó funkcióval is rendelkezik.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 600 W
Töltet tömege 1 000 g
Horgok száma 1 db
Tulajdonságok kémlelőnyílás a tetőn, Tapadásmentes felület

Funkciók és programok

Funkciók Hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére
Programok száma 18

Szín

Szín Fekete
Kód:  CATPE01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BM 700
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05