Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Catiga CS-219 kék

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Catiga CS-219 kék

Szeretnéd megkönnyíteni vagy meggyorsítani a számolást? Akkor ez a remek Catiga CS-219 kék számológép óriási segítség lesz számodra. Ez a kitűnő tudományos számológép megbirkózik az összetettebb példákkal, vagyis tökéletesen alkalmas középiskolások és főiskolások számára. A számológép 252 függvény matematikai funkciója lefedi a tananyagok jelentős részét. Egyértelműen az alapfunkciók sem hiányozhatnak, pl.: négyzetgyökkel, százalékokkal és háromszámjegyű. Mi több, ez a remek Catiga CS-219 kék lehetővé teszi a deriválást és az integrálást, a logaritmus számítást, a trigonometrikus függvények számolását is. A készüléket CR2032 / LR2032 (gombelem) akkumulátor tartja életben. Ezen készülék remekel dupla tápellátásával. Ez pedig azt jelenti, hogy a napelem energiát takarít meg. A számológép pont kijelzővel rendelkezik, amely 12 számjegyes. Mérete pontosan 16,25 × 7,9 × 1,5 cm.

Catiga CS-219 kék számológép fő paraméterei

  • Ez a minőségi tudományos számológép sok idegeskedést és időt megspórol számodra
  • 12 számjegyes pont kijelző
  • 252 funkció
  • Áramellátás: napelemes és elemes
  • Súlya: 129 g
  • Az automatikus kikapcsolással energiát takaríthatsz meg
  • Tudományos funkciók: trigonometrikus funkciók Sin, Cos, Tan, Cotg, törtekkel, logaritmus függvények, komplex számok, deriválás és integrálás, programozhatóság, lineáris függvényrendszerek megoldása és egyenletek numerikus megoldása

Paraméterek

Típus

Számológép típusa Tudományos

Tápellátás

Áramforrás Napelemes és elemes
Pótelemek CR2032 / LR2032 (gombelem)

Felszerelés

Felszerelés Automata kikapcsolás
Billentyűzettípus Műanyag
Matematikai függvények száma 252 függvény

Funkciók

Alapvető funkciók Négyzetgyökkel, Százalékokkal, háromszámjegyű
Tudományos függvények Trigonometrikus funkciók Sin, Cos, Tan, Cotg, Törtekkel, Logaritmus függvények, Komplex számok, Deriválás és integrálás, Programozhatóság, Lineáris függvényrendszerek megoldása, Egyenletek numerikus megoldása

Kijelző

Kijelző Pont
Kijelző szélessége - helyek száma a kijelzőn 12

Méretek és tömeg

Magasság 16,25 cm
Szélesség 7,9 cm
Mélység 1,5 cm
Tömeg 129 g
Kód:  cati04
Termékszám:  CS-219 blue

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20