Oldal frissítése

Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42 mm

4,5 2 értékelés

Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42 mm

Élvezed az adrenalint, a túrázást, szívesen összecsapsz az elemekkel? Apple Watch órádnak biztosítsd a legjobb védelmet, ne félj magaddal vinni. Ez az exkluzív tok maximálisan vigyáz az órádra. Olyan erős anyagokból készült, amelyek szigorú követelményeknek felelnek meg, és megóvják az órát a sérülésektől. Egyedi kialakítása miatt az órának nem árt a víz, a hó vagy a por. A tok megfelel a MIL-STD 810g katonai szabvány követelmyéneinek.? 

A tok főbb elemei

  • Maximális védelmet nyújt a víz, a por ellen, és ütésálló
  • IP-68 tanúsítvány
  • Vékony profil
  • Valamennyi gomb teljesen hozzáférhető
  • Az óra a tokban is tölthető
  • Első osztályú szilikon szíj

Maximális védelem korlátok nélkül

A tokot a legvadabb körülmények között tesztelték. Ezért IP68 minősítéssel rendelkezik, így garantáltan vízálló zuhanyozás, úszás, és kisebb merülés közben. A MIL-STD 810g katonai szabványnak köszönhetően az óra a tokban egy kétméteres zuhanást is túlél. A tokban elérhető marad az érintőképernyő, és valamennyi funkció működőképes, köztük a pulzusmérés, a töltés, a mikrofon és a hangszóró. A vékony profil miatt az Apple Watch megőrzi elegáns megjelenését. A tok mellé egy első osztályú szilikon szíjat is adunk.

További információ:
Méret:
53 × 44,4 × 13,5 mm
Tömeg:
35 g

Kód:  SP010c140b
Termékszám:  CATIWATBLK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20