Oldal frissítése

Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7

Extrém túrának készül nekivágni, de félti az iPhone 7 mobiltelefonját? A Catalyst Waterproof toknak köszönhetően többé nem kell aggódnia a mobiltelefonja biztonságáért még a legvadabb körülmények között sem. A tok a precízen megtervezett vízálló konstrukciójával megfelelő védelmet biztosít a mobiltelefonja számára akár tíz méteres mélységig. Emellett a tok teste ütésálló, amely akár nagy magasságból történő leejtést is gond nélkül átvészel. További bónusz a kijelző karcolásokkal szembeni védelmét biztosító védőfólia. A tok semmilyen téren sem korlátozza a mobiltelefon funkcióit, a közvetlen hozzáférés minden nyomógombhoz változatlanul megmarad, és így maximális biztonsággal élvezheti a kijelző és a hangszórók által nyújtott minőséget. Ne kockáztasson és védje meg a luxus készülékét stílusosan.

A Catalyst Waterproof tok legfontosabb jellemzői

  • Elsőosztályú védelem az iPhone 7 készülékhez
  • Mindennapos használatra akár szélsőséges körülmények között is
  • Vízálló 10 m-ig
  • Ellenálló a leejtésekkel és az ütésekkel szemben 
  • Megfelel az IP68 védelmi osztálynak
  • A Catalyst Waterproof tok nem ereszti át a port vagy az egyéb szennyeződéseket
  • Korlátlan hozzáférés a mobiltelefon összes funkciójához és csatlakozójához
  • Szilikon tömítés
  • Légmentesen zárt, vízálló membránok a tökéletes hangátvitel érdekében
  • Nyakba vagy csuklóra rögzíthető zsinór

Első osztályú anyagok

Annak érdekében, hogy a tok megfeleljen bizonyos speciális biztonsági feltételeknek, elsőosztályú anyagokból készült. Legyen szó akár az ütésálló polikarbonátról, a puha gumírozott ütéscsillapító elemről, a szilikon tömítésről vagy a szorosan illeszkedő membránokról.

A Catalyst Waterproof tok stílusos megjelenése

A tok nem ismer kompromisszumokat a design terén sem. Valójában ez egy nagyon vékony tok, amely tökéletesen lemásolja az iPhone kecses vonalait, amelyek az átlátszó toknak köszönhetően remekül látszanak még akkor is, amikor a mobiltelefonját védeni szeretné. A tok külső része elsőosztályú csúszásmentes gumiból készült.

Felbecsülhetetlen apróságok

A tok szó szerint tele van nyilvánvaló apróságokkal, de éppen ezek teszik a legjobb termékké a saját kategóriájában. Ön is biztosan hasznát veszi a nyakba akasztható, illetve a csuklóra rögzíthető zsinórnak a nehéz körülmények közötti még nagyobb biztonság érdekében. Továbbá ugyanúgy nagyszerű funkció a szabadalmaztatott forgatható kis kerék a hangerő szabályozására, mint az integrált, extra érzékeny kijelző védő, amely tökéletes hozzáférést biztosít a mobiltelefon összes funkciójához. A légmentesen zárt, vízálló membránjai a True Sound Acoustic technológiát használják, amelynek köszönhetően a készülék minden hangot érthetően és tisztán ad vissza. Az optikai lencse fedele semmiben sem korlátozza a fényképező funkcióját, épp ellenkezőleg, védelmet biztosít a szennyeződésekkel szemben, így ha fényképezni szeretne, akkor az eredmény minden esetben a kristálytiszta kép lesz.

 
Kód:  SP010c126n
Termékszám:  CATIPHO7TBFC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15