Oldal frissítése

Catalyst Waterproof Black iPad Mini 4

Catalyst Waterproof Black iPad Mini 4

Védő és vízálló tok iPad Mini 4-hez, amely mindennapi használatra és szabadtéri tevékenységekhez egyaránt alkalmas. 100%-ig biztos lehet benne, hogy iPadje biztonságban lesz, ami elsősorban a tok által biztosított magasfokú védettségi szintnek (IP68) köszönhető.  A tok a durvább bánásmódot is kitűnően állja, továbbá katonai szabvány szerint tesztelték, és 1,2 méteres magasságból bírja az esést.

Legfontosabb jellemzők

  • Vízálló 2 m-es mélységig (IP68)
  • Esésálló 1,2 m-ig
  • Touch ID
  • iPad Mini 4 készülékekhez
  • Könnyű hozzáférés az összes porthoz

Első a védelem

A tok minőségi anyagból készült, és gumírozott peremekkel látták el, melyek remekül védik iPadjét a sérülésekkel szemben. Az érintőképernyő, a Touch ID és portok funkciói semmilyen tekintetben nincsenek korlátozva, így semmi nem gátolja meg, hogy készülékét a tokban töltse fel. A stílusos, kompakt és vékony tok szilikon szíj segítségével rögzíthető. Ne habozzon megvédeni iPadjét! Minden tok 100%-osan tesztelt.

Kód:  SP010c140h
Termékszám:  CATIPDMI4BLK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20