Oldal frissítése

Catalyst Waterproof Black iPhone 7

5 1 értékelés

Catalyst Waterproof Black iPhone 7

Szélsőséges körülmények közé készülsz, de aggódsz az iPhone 7 épségéért?

A Catalyst Waterproof Black-nek köszönhetően többé nem kell aggódnod a telefonod miatt még a legszélsőségesebb helyzetekben sem! A kifinomult, vízálló kivitelezés 10 méter mélységig nyújt védelmet a telefonod számára. Sőt, a toknak nála a 2 méteres zuhanás sem fog kárt tenni a telefonodban. Bónuszként pedig ott az átlátszó filmréteg, amely a képernyőt védi a karcolódásoktól. A tok természetesen nem korlátozza le a telefon funkcióit, ugyanis a vezérlés a gombok számára kialakított nyílásokon keresztül gond nélkül elérhető. Így továbbra is élvezheted a kijelző nyújtotta képminőséget és a maximális hangerőt, miközben a telefonod is védelmet élvez. Ne kockáztass, védd a luxuskategóriás telefonodat stílusosan!


Catalyst Waterproof Black iPhone 7
 

Első osztályú anyagok és stílus

Az egyedülálló és hatékony védelem érdekében a tok prémium minőségű anyagokból készült: ütésálló polikarbonátból, puha gumibetét, szilikon tömítőanyag és szorosan illeszkedő membrán. A Catalyst Waterproof a tok megjelenésével sem alkudott meg: ez a legvékonyabb vízálló tok, amely tökéletesen illeszkedik az iPhone készülékedhez.


A Catalyst Waterproof Black iPhone 7 telefontok legfőbb jellemzői

  • Kiváló minőségű anyagokból
  • Megfelel az MIL STD 810G szabványnak
  • 10 méterig vízálló - IP 68
  • Por- és ütésálló kialakítás
  • True Sound Acoustic - garantáltan torzulásmentes hangzás
  • Teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz
Catalyst Waterproof Black iPhone 7
 

Catalyst Waterproof Black iPhone 7
 

A Catalyst Waterproof Black iPhone 7 telefontok felbecsülhetetlen részletei

A tok szó szerint rengeteg aprónak tűnő funkcióval rendelkezik, amely a kategóriájában a legjobbá teszi. Szélsőséges helyzetekben rendkívül praktikus a nagyobb biztonság érdekében kialakított nyak- és csuklópánt. A tok egyik nagyszerű trükkje a hangerő szabályozására kifejlesztett tekerőgomb, ugyanúgy, mint a beépített, ultra érzékeny képernyő védelem, amely teljes körű hozzáférést biztosít az összes funkcióhoz. A légmentesen záródó vízálló membránok True Sound Acoustic technológiája tiszta és torzulásmentes hangzást biztosítanak. Az optikai lencse sapka anélkül nyújt védelmet a szennyeződésektől, hogy korlátozná a felvételi funkciókat, így ha fotókat szeretnél készíteni, biztos lehetsz benne, hogy az eredmény mindig kristálytiszta kép lesz.

 
Kód:  SP010c154
Termékszám:  CATIPHO7BLK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20