Oldal frissítése

Catalyst Waterproof Black iPad Pro 12.9"

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Catalyst Waterproof Black iPad Pro 12.9"

Egy védő és vízálló tok az iPad Pro 12,9" eszközöd számára, amely alkalmas a mindennapi használatra és a szabadtéri tevékenységekhez is. 100% -ban biztos lehetsz benne, hogy az iPad-ed védve lesz, hála a magas fokú védelemnek (IP68). A tok a durvább kezelést is jól viseli, és a katonai szabványok szerint tesztelték 1,2 méterről való esésre. 

Legfontosabb jellemzők

  • Akár 2 méterig vízálló (IP68)
  • Védelem eséssel szemben 1,2 méterig
  • Touch ID
  • Az iPad Pro 12,9 " számára tervezték
  • Könnyű hozzáférést biztosít az összes porthoz

A védelem az első

A tok kiváló minőségű anyagokból készült, valamint gumi szélekkel rendelkezik, amelyek remekül védik a készülékedet a károsodással szemben. A tok semmilyen módon nem korlátozza az érintőképernyő, a Touch ID és a portok funkcionalitását, illetve nem zavar a töltésben sem. A stílusos, kompakt és keskeny tok szilikon szíjjal teszi lehetővé a rögzítést. Ne habozz, és szerezd be ezt a remek védelmet az iPad-ed számára! Minden egyes tok 100%-ban tesztelt. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vízálló

Típus és anyag

Használat Vízálló
Kód:  SP010c146b
Termékszám:  CATIPDPRO12BLK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15