Oldal frissítése

Catalyst Vízálló fehér Apple Watch tok, 38 mm

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Catalyst Vízálló fehér Apple Watch tok, 38 mm

Szereted az adrenalint, az utazást és a természetjárást? Bármilyen helyzetben is legyél, az Apple Watch 2-t mindig meg tudod védeni a külső behatásoktól ezzel a tokkal. A Catalyst exkluzív fehér tok tökéletes biztonságot nyújt. Tartós anyagokból készül, amelyek megfelelnek a szigorú követelményeknek és megakadályozzák, hogy az eszközben károk keletkezzenek. Megakadályozza, hogy a hó, víz vagy por bejusson az eszközbe. A tok megfelel a MIL-STD 810G katonai szabványnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű anyagok
  • Megfelel a MIL STD 810G szabványnak
  • IP 68 szabvány – 100 méterig vízálló
  • Minden funkciógomb elérhető

Maximális védelem

A tokot a legnehezebb körülmények között tesztelték, ezért IP-68 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 100 méteres mélységig vízálló, így akár zuhanyozás, úszás vagy búvárkodás közben is használható. A MIL-STD 810 G katonai szabványnak köszönhetően 810 akár két méteres esés sem árt meg neki. A tok teljes hozzáférést biztosít az érintőképernyőhöz és minden funkcióhoz, beleértve a gombokat, a töltőcsatlakozót, a mikrofont és a hangszórót.

Prémium anyag

Annak érdekében, hogy a váz egyedülálló védelmi tulajdonságokkal bírjon, kiváló minőségű anyagokból készül, amely tartalmaz ütésálló polikarbonátot, lágy gumibetétes elemet, szilikon tömítést és szoros membránokat. A Catalyst tok vízálló, és a design sem hagy maga mögött kivetnivalót. Vékony vízálló tok, amely megőrzi az Apple Watch 2. karcsú megjelenését.

Kód:  SP010c151
Termékszám:  CAT38WAT2WHT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20