Oldal frissítése

Catalyst Impact Protection Case Blue iPhone X

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Catalyst Impact Protection Case Blue iPhone X

Aktív életet élsz, szereted az adrenalinos sportokat és legyőzni a természet kihívásait? Ilyen körülmények mellett nem csak saját magad, hanem az Apple iPhone X okostelefonod is extra védelmet igényel. A Catalyst Impact Protection telefontok olyan anyagokból készült, amelyek megfelelnek a legmagasabb biztonsági elvárásoknak. Egyedi kidolgozása révén ellenáll a készülékházon a karcokat, repedéseket és egyéb sérüléseket okozó behatásoknak. Megfelel a MIL-STD 810g fizikai ellenállóságot értékelő katonai szabványnak.

A minőségi Apple iPhone X telefontok legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű anyagok védik az iPhone X-et a károsodástól
  • A kék keret tökéletesen illeszkedik a telefonba
  • Megfelel a MIL STD 810G katonai szabványnak
  • Korlátnak hozzáférés minden funkcióhoz és csatlakozóhoz
  • Praktikus csuklópánt a telefon felfüggesztéséhez
  • A telefontok hátsó része átlátszó

Maximális védelem az iPhone X-nek

A telefontok kiállja a legmostohább körülményeket is. Megfelel a MIL-STD 810g fizikai behatásokat vizsgáló katonai szabványnak, akár 3 méteres magasságból leeséskor is megvédi az okostelefont. Mindeközben egyáltalán nem gátolja a kezelőszervek, csatlakozók és kamerák, hangszórók és mikrofon elérését, illetve a vezeték nélküli töltést sem zavarja meg.

Az Catalyst Impact védőtok elsőosztályú anyagai

Annak érdekében, hogy a legkomolyabb sérülésektől is megvédje a telefont, elsőosztályú anyagokból készítették. A hátsó, átlátszó rész polikarbonát, a készülék oldalait, sarkait és éleit pedig puha gumiból készült ütköző öleli körbe.

 
Kód:  SP010c163
Termékszám:  CATDRPHXTBFC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15