Oldal frissítése

Catalyst audio adapter

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Catalyst audio adapter

Olyan átalakítót keres, amely lehetővé teszi a fejhallgatók csatlakoztatását és a Catalyst tok összes szükséges funkcióját tartalmazza? Ebben az esetben a megoldás nagyon egyszerű: ez a termék! Nagyon könnyen bővítheti kedvence lehetőségét az Apple jóvoltából.

Legfontosabb jellemzői

  • Különleges audio adapter
  • Egy remek kiegészítő az Apple design-jához
  • Jack 3,5 mm-es csatlakozó
  • Praktikus és tartós tartozék
  • Kompatibilis a Catalyst iPhone 6+, 6, 5s, 5, 4s és 4-es tokokhoz

Magas kompatibilitás

Ez a speciális, 3,5 mm-es sztereó audió adapter a Catalyst vízálló tokjához készült. Az átalakító lehetővé teszi fejhallgató csatlakoztatását, és megtartja az összes szükséges funkciót a Catalyst esetében. Kérjük, legyen óvatos, a termék hosszú távon nem használható víz alatt. A csökkentés az IP66 védelmi specifikációnak megfelelő kategóriába esik, és kompatibilis az iPhone 6+, 6, 5s, 5, 4s és 4s új Catalyst-jával.

Kód:  SP010c137b
Termékszám:  CATJACK6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20