Oldal frissítése

CASO IceMaster Ecostyle

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CASO IceMaster Ecostyle

A CASO jégkészítővel könnyen és gyorsan készíthetsz tökéletes jégkockákat. A professzionális kompresszoros technológiának köszönhetően az IceMaster Ecostyle mindössze 6 – 13 perc alatt készít jégkockákat. Csak öntsd a vizet a tartályba, és kész. A jégkockák kiszedésére a praktikus műanyag merőkanál szolgál. A víztartály térfogata 1,7 liter. Az IceMaster Ecostyle 500 g jégkockát állít elő óránként és akár 12 kg-ot 24 óra alatt. A jégkészítőt bármikor használhatod, illetve biztosan értékelni fogod a különböző ünnepségeken, lakomákon vagy nyáron a frissítő italok elkészítésekor. Mindezt függetlenül attól, hogy alkoholmentes vagy alkoholos koktélt szeretnél inni.

A CASO IceMaster Ecostyle jégkészítő legfontosabb jellemzői

  • Elegáns és kompakt CASO jégkészítő
  • Tökéletes jégkockák néhány perc alatt
  • Az IceMaster Ecostyle akár 12 kg jégkockát készít 24 óra alatt
  • Ablak az aktuális jégmennyiség gyors megtekintéséhez
  • Praktikus műanyag merőkanál a jégkockák kényelmes kiszedéséhez
  • Automatikus kikapcsolás

Elegáns CASO jégkészítő

A kompakt kialakításának és az elegáns, rozsdamentes acél kivitelezésének hála az IceMaster Ecostyle bárhová illik, ráadásul könnyen kezelhető. A jég előállításakor biztosan értékelni fogod a készülék tetején található ablakot, amely azonnali áttekintést nyújt a folyamatról. A CASO jégkészítő vezérlése nagyon egyszerű, valamint jelzi a vízszintet, a jégkosár telítettségét, és ha után kell tölteni a vizet. A további előnyei közé tartozik az automatikus kikapcsolás is.

Méretek:
243 x 340 x 350 mm

Tömeg:
9,8 kg


Paraméterek

Tulajdonságok

Víztartó edény térfogata 1,7 l
Jégkészítés 24 h alatt 12 kg
Funkciók Teli tartály jelzés
További tulajdonságok Kivehető jégtartály
Kód:  CASVL045
Termékszám:  3304C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05