Oldal frissítése

Casio XJ-M156

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Casio XJ-M156

A fejlett projektor egy nagyon gazdaságos üzemeltetésű, nagy teljesítményű lámpával felszerelt és modern funkciókkal rendelkező termék, melynek célja a kényelmes prezentálás. Kompatibilis 3D vetítési technológiára, így minden bizonnyal több néző figyelmét fel tudod hívni, amihez szintén hozzájárul az 5 wattos hangszóró jelenléte. Bekapcsolás után csak 5 másodpercre van szüksége a maximális fényerő eléréséhez, a függőleges/vízszintes trapézkorrekció leegyszerűsíti a projektor használatát, a 1,5x zoom segítségével bármilyen távolságból optimális méretűre állítható a kép. A projektor kapcsoláskor nem igényel hűtést, így az előadás befejeztével azonnal el is teheted. A projektor remek segítőd lesz a munkában és garantáltan nem fog semmiben akadályozni téged.

Ez a projektor széria igazi áttörést hozott, ugyanis ezek a projektorok egyszerre használnak kék lézert, foszfort és vörös LED-et. Hatalmas előnyük a higanymentes, energiatakarékos kialakítás, a káprázatos fénykibocsátás és legfőképp a 20000 órás működési idő! Ez a hagyományos projektorok működési idejének négyszerese, így sok pénzt takaríthatsz meg a lámpacserén. Továbbá, a hibrid fényforrás fényereje az idő múlásával sem csökken, végig ugyanolyan erőteljes fényt biztosít. A projektor nagy fényerejét és a tökéletesen tiszta színeket a foszfor és a kék lézer kombinációja adja. A beépített fényérzékelő és intelligens vezérlés eredményeképp a kép tökéletesen látható.

A digitális HDMI video és audio átvitel kiküszöböli a minőségromlást, amely lehetővé teszi, hogy a tartalmat nagy képernyőre vetítsd ki anélkül, hogy ez a minőség rovására menne. Az USB csatlakozó támogatja a WiFi modult, továbbá rendelkezik egy LAN csatlakozóval is, a vezetékes hálózat eléréséhez. Miután csatlakozol a hálózatra, elkezdhetetd a C-Assist használatát, amely egy intuitív alkalmazás, segítségével a projektort irányíthatod az okostelefonodról vagy tabletedről. Az alkalmazás Androidos, iOS-es okostelefonon és Windows Phone-on is elérhető. Az új, 2GB-os memóriának köszönhetően nem kell magaddal cipelned a számítógéped, hiszen az előadást a projektoron is tudod tárolni. 

 

 

A legfontosabb előnyök:

  • Beépített 5W hangszóró
  • Intelligens fényerő beállítása
  • Széles látószögű 1,5x zoom
  • Automatikus trapézkorrekcióra
  • Biztonsági zár
  • HDMI csatlakozó
  • Lehet mennyezetre szerelt
  • Vezeték nélküli prezentáció okostelefonok és a tabletta C-Assist
  • Support bemutatók USB
  • LAN csatlakozó

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1024 × 768
Maximális felbontás 1600 × 1200 px
Kontraszt 1 800:1

Vetítési távolság

Minimális képátló 88,9 cm (35 ")
Maximális képátló 762 cm (300 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás LED, Lézer
Élettartam 19 607,85 óra (816,99 nap)
Maximális fogyasztás 180 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek LAN, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 31,1 cm
Magasság 24,4 cm
Mélység 8,4 cm
Tömeg 3,9 kg
Kód:  WX175b63a
Termékszám:  XJ-M156
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05