Oldal frissítése

Casio XJ-F10X

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Casio XJ-F10X

Az Advanced Series projektor jobb csatlakozással rendelkezik, és a fejlett hibrid fényforrásnak hála nagyobb fényerejű. Verhetetlenül gazdaságos és környezetbarát működésű higany használata nélkül. A lámpa élettartama mintegy 20.000 munkaóra, ez jóval több, mint bármely hagyományos projektoré. Így csökkentve az üzemeltetési költségét.

Legfontosabb jellemzők

  • 20.000 mmunkaóra élettartamú lámpa
  • Továbbfejlesztett színreprodukció
  • Praktikus és könnyen kezelhető (1,5 × zoom)
  • Hangszórók és számos bemeneti csatlakozók (2 x HDMI, VGA, S-Video)

Több realizmus

A felhasználók világosabb képben részesülhetnek, mint más projektoroknál. Az új fényforrással, jelentősen élethűbb színeket tud visszaadni.  Nem csak a színek világosabbak éslénkebbek, de a vetített kép is frissebbnek néz ki. A hibrid teljesítmény előnye az, hogy fényereje lassabban bomlik le, mint a higanygőz lámpák, és a kép minőség hosszas használat után is kiváló marad.

Gyorsan tettek mezejére

Az egész rendszer felhasználóbarát. Gyors bekapcsolásának és felállásának köszönhetően hatékonnyá teszi a használatát. A projektor maximális fényerejét kevesebb, mint 6 másodperc alatt eléri. Nem szükséges a munka befejeztével hosszasan hűteni.

 
Kód:  WX176d
Termékszám:  XJ-F10X
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20