Oldal frissítése

Casio W 752-1A

Kiegészítők a termékhez

Casio W 752-1A

W 752-1A Casio férfi karóra sport típusa, melyet a mindennapi használat során. A ház acélból készült, és az óra szíj műanyagból készül. Az óra digitális óra arc és el vannak látva mozgás QUARTZ elemes. Órák vízállóak, így nincs gond, hogy használja azt a nyáron a víz, eső, vagy bárhol, ahol van vízzel érintkezik. Órák magas minőségű műanyag csúszda.
Ezek a nagy férfi karóra összes funkciója, világítás, stopper, dátum és ébresztő tájékozatja arról, hogy itt az ideje felébredni. Ezek a rendkívül funkcionális karóra kíséri majd egy áttekintést a munkanap, nagyon jól lehet a kezedben, hogy távolítsa el sportolás közben, de csakúgy, bizonyítja, hogy fél a barátaival. Belemerül a praktikus és rendkívül funkcionális nézni, hogy gyorsan beleszeret!
 
Jellemzők:
Basic, dátum, világítás, stopper, riasztó
Ház:
acél
Dial:
digitális
méretek:
48,3 x 42,4 x 14,6 mm
szíj:
fekete műanyag
A mozgás típusa:
QUARTZ - Akkumulátor
vízálló:
100 m
üveg:
Plast
lumineszcencia:
nincs
 
Kód:  KHO2279
Termékszám:  4971850436836
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15