Oldal frissítése

Casio GA 200CB-1A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Casio GA 200CB-1A

Érdekes órák számos innovatív funkciók, amelyek biztosan értékelni. Az alapja egy olyan funkció, kijelző átlagsebesség - az elején, csak adja meg az útvonal hosszát és befejezésekor nyomja meg a stoppert. Van még egy szundi funkció, amely megismétli a riasztást követően néhány perc után leáll. A több közös tulajdonsággal rendelkeznek, ott aztán képviseli világidő funkció, mely segítségével zökkenőmentesen nézni az időt jelzik a nagyobb városoApproxan és egyes területeken az egész világon. Van is egy stopper és időzítő. Case és szíj órák készült tartós műgyanta. Az óra miatt gondosan kialakított szerkezet ellenáll a sokk, rezgés és a hatása a mágneses mezőket.

Legfontosabb jellemzők

  • Fény LED világítja meg a tárcsát, beleértve a Super Car LED gondoskodik az automatikus világítás a kijelző, ha az órát szögben az arc felé.
  • Között a szokatlan jellemzői a következők megjelenítésére átlagsebesség és szundi esemény.
  • World Time az aktuális időt mutatja a nagyobb városoApproxan és a területek mindig emlékezni fog.
  • Stopper, jel start és stop felvétel, az eltelt idő mérésére pontos egy ezred másodperc és egy maximális időtartama 100 óra.
  • Visszaszámláló maximális hossza 24 óráig állítható perces felbontású és automatikus ismétlés funkció.
  • Öt napi riasztás emlékeztetni arra, hogy a fontos eseményeket, hogy tartsa meg a képen.
  • Képes kikapcsolni a gombhangok anélkül, hogy a beállított riasztásokat vagy visszaszámlálást.
  • Automatikus naptár mindig megjeleníti a pontos dátumot, ha be van állítva.
  • Közötti választások 12/24 órás kijelzés a digitális tárcsát.
  • Ásványi üveg ellenáll a karcolásnak.
  • Gyanta burkolat és a pánt rendkívül tartós és rugalmas.

Részletes stopper

Eltelt idő mérése pontossággal egy ezred másodperc. A maximális hossz nyomkövető meghívja a 100 órát. Stopper is van egy hangjelzés start és stop méréseket. A berendezés is visszaszámláló, ami után a jel van a számítógép. A maximális hossza a visszaszámlálás 24 óra és be lehet állítani egy perces időközönként. Kétségtelen, hogy a legnagyobb előnye az automatikus retry időzítő ébresztés a beállított időpontban.

5 napi riasztás

A napi riasztás emlékeztet, az ismétlődő események hangjelzéssel a beállított idő. Azt is beállíthatja a hang gombok anélkül, hogy más funkciókat. Ez a modell 5 független riasztás rugalmas emlékeztető a fontos eseményekre.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 200 m (20 ATM)
Kód:  KHO9327
Termékszám:  4549526107689
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05