Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

CASIO FX 991 ES PLUS 2E

4,8 52 értékelés
12 890 Ft

CASIO FX 991 ES PLUS 2E

Szeretnéd meggyorsítani vagy megkönnyíteni a számolást? Ebben az esetben ez a csodás CASIO FX 991 ES PLUS 2E számológép nagy segítség lesz számodra. Ez a megbízható tudományos számológép megbirkózik az összetettebb példákkal, szóval tökéletesen alkalmas főiskolába vagy középiskolába. A számológép 417 függvény integrált matematikai funkciója lefedi a tananyagok jelentős részét. Persze az alapfunkciók sem hiányozhatnak, pl.: négyzetgyökkel, százalékokkal, zárójelekkel, utolsó válasz és megújítás. Mi több, ez a remek CASIO FX 991 ES PLUS 2E lehetővé teszi a deriválást és az integrálást, a logaritmus számítást, a trigonometrikus függvények számolását is. A készüléket CR44/LR44 (gombelem) akkumulátor tartja életben. Konkrétan ezen számológép remekel dupla tápellátásával. Ez azt jelenti, hogy a napelem energiát takarít meg. Ez a készülék pont kijelzővel rendelkezik. Kemény védőtokja hatékony védelmet biztosít a karcolásokkal szemben. Mérete pontosan 16,2 × 7,7 × 1,1 cm.

CASIO FX 991 ES PLUS 2E számológép főbb jellemzői

  • Ez a minőségi tudományos számológép sok időt tud megspórolni számodra
  • 417 funkció
  • Áramellátás: napelemes és elemes
  • Teljes súlya: 95 g
  • Az automatikus kikapcsolással energiát takaríthatunk meg
  • Tudományos funkciók: trigonometrikus funkciók Sin, Cos, Tan, Cotg, törtekkel, logaritmus függvények, komplex számok, deriválás és integrálás, számolások DEC, BIN, OCT, HEX, PEN rendszerekben, lineáris függvényrendszerek megoldása és számolások természetes megjelenítése

Paraméterek

Típus

Számológép típusa Tudományos

Tápellátás

Áramforrás Napelemes és elemes
Pótelemek CR44/LR44 (gombelem)

Felszerelés

Felszerelés Védőtok, Automata kikapcsolás
Billentyűzettípus Műanyag
Matematikai függvények száma 417 függvény

Funkciók

Alapvető funkciók Négyzetgyökkel, Százalékokkal, Zárójelekkel, Utolsó válasz, Megújítás
Tudományos függvények Trigonometrikus funkciók Sin, Cos, Tan, Cotg, Törtekkel, Logaritmus függvények, Komplex számok, Deriválás és integrálás, Számolások DEC, BIN, OCT, HEX, PEN rendszerekben, Lineáris függvényrendszerek megoldása, Számolások természetes megjelenítése

Kijelző

Kijelző Pont

Méretek és tömeg

Magasság 16,2 cm
Szélesség 7,7 cm
Mélység 1,1 cm
Tömeg 95 g

Szükséges elem

Működéshez szükséges elem típusa LR44
Kód:  QS786l
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  FX 991 ES PLUS 2E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10