Oldal frissítése

Casio CTK 1150

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Casio CTK 1150

A Casio CTK 1150 billentyűs szintetizátor ideális kezdők számára. Összesen 61 zongora stílusú billentyűvel, 2x2W-os hangszóróval és 12-féle polifónikus hangzással rendelkezik. Ezenkívül, rengeteg egyéb hasznos funkcióval könnyíti meg a zene terén megtett első lépéseket, például 100-féle előre beprogramozott hang és ritmus tartozik hozzá. Automatikus kíséretet is beállíthat, vagy a könyvtárban rögzített több tucat zongoradarabból is kedvére választhat. Tanító funcióval is bír.

A billentyűk elősegítik a többfunkciós LCD kijelző használatát, a készüléken fejhallgató bemenet is található. A Casio CTK1150 szintetizátor kétféleképpen, akár 6 db AA elemmel vagy hagyományos hálózati adapterrel is működik (mely külön megvásárolható). A készülékhez kottaálvány vagy egyéb zenei felszerelés külön kapható.

Főbb jellemzők

  • 61 szabvány billentyű
  • Sztereó hangszórók
  • Max. 12-féle polifónikus dallam
  • Automatikus kísérés
  • Többfunkciós LCD kijelző

Egyéb adatok:
Áramellátás:
6 db AA elem vagy AD-E95100 hálózati adapter (külön kapható)
Súly:
3,4 kg
Méret:
949 × 304 × 93 mm

Kód:  QS553k3
Termékszám:  CTK 1150
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10