Oldal frissítése

Case Logic Surefit Classic, 7" indigókék

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic Surefit Classic, 7" indigókék

A Case Logic Surefit Classic tok ötletes megoldás a tablet védelmére, amely egyesíti a funkcionalitást, a kényelmet és a modern megjelenést. A tok sokoldalú, a legtöbb 7" méretű tablethez alkalmas. Oldalra nyíló kialakításának köszönhetően minden irányból védelmet biztosít, így a tablet kézitáskában vagy hátizsákban is bizonságban van a karcolásoktól vagy sérüléstől.

A Case Logic tok használata megbízható védelmet nyújt a tablet leesése vagy a kijelző karcolódása ellen. A rugalmas szilikon rögzítőrendszer szilárdan tartja helyén a tabletet, míg a biztonsági pánt a tok felhajtható előlapját rögzíti. A tok segítségével a tabletet igény szerint beállíthatjuk a leginkább megfelelő pozícióba. A védelem mellett a tablet csatlakozóihoz is biztosított a könnyű hozzáférés.

Tulajdonságok

  • Szín: indigókék
  • Külső mérete: 20,7 x 13,2 x 1,8 cm
  • Belső mérete: 20,1 x 12,3 x 1,0 cm
  • Súly: 0,12 kg
  • Garancia: 25 év
 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliészter

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Pántos
Kód:  CL208c
Termékszám:  CL-CEUE1107IND
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10