Oldal frissítése

Case Logic Luminozitás DSB102K fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic Luminozitás DSB102K fekete

Hátizsák Fényintenzitás a megoldás fotósok számára, akik szeretnék, hogy magánál fotófelszerelést hogy csak valami fogott ki őr.Továbbfejlesztett állítható elválasztó beállítani egy kézzel az adott készülékkel. Között a partíciókat, akkor megtalálja a helyét a digitális SLR objektívvel felszerelve és további 4 lencse vagy flash. A berendezést úgy kell védeni szállítás közbeni sérülések. Van esőkabát, rossz időben.
Tiszta tárolásával és a technológia teljesen dönthető részben technológia, amely lehetővé teszi az utazás és a munkaterület összeszerelni az alkatrészeket. Az egyedülálló, szabadalmaztatott rendszer csatlakoztatására szolgáló állvány lehetővé teszi a gyors hozzáférést biztosít a berendezés állvány nélkül visszavonja. A felső rész illeszkedik a személyes tárgyait, vagy akár ebédre. Az első egy nagy egysége jól szervezett zsebek, ahol egymásra kábelek, kártyák, akkumulátor és a telefon.
Mivel ilyen egyesülés berendezés nem éppen könnyű, azt is jelentette, hogy maximalizálja a kényelmet. A teher súlya valamivel lágyabb, párnázott vállpántok és a hátsó panelen. Jobb mozgás terén nélkül fájó háta hozza csípő hevederek. Bevonat hálós háttámla biztosítja a jó szellőzést és kevésbé izzadás.
Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
SLR objektívvel
2-4 lencsék

anyaga:
nejlon

méretek:
Kívül: 28,0 x 26,0 x 42,0 cm
Belül: 22,5 x 17,3 x 20,6 cm

súly:
1,55 kg

Kód:  CF001g8d
Termékszám:  CL-DSB102K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15