Oldal frissítése

Case Logic Luminosity DSS101 fekete

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic Luminosity DSS101 fekete

A Luminosity fotós hátizsák egy rugalmas megoldás az utazó fotósok számára, akik hátizsákot keresnek gyors hozzáférhetőséggel. A továbbfejlesztett belső térelválasztó rekeszeinek méretét egy kézzel is beállíthatja az adott készülékhez mérten. A partíciók alkalmasak a digitális SLR objektív, maximum további 2 lencse vagy vaku tárolására, illetve egy különálló rekesz gondoskodik a 7"-es tablet elhelyezéséről is. A berendezése így megfelelő védelemmel van ellátva a szállítás közben fellépő sérülések essen. Rossz idő esetén használhatja a beépített esőkabátot is.
A letisztult tárolási lehetőségről és a táska tartalmának könnyed hozzáférhetőségéről a széles oldalsó nyílás gondoskodik. Csak annyit kell tennie, hogy visszahúzza a táskát a hátáról a mellkasához, így rögtön hozzáférhet a kamerához. A hátizsáknak van egy kisebb, a felső részen elhelyezkedő zsebe is a kisméretű tárgyak tárolására, mint például a snack, napszemüveg, mobiltelefon, vagy egyéb személyes tárgyak. Az oldalon található hevederekhez állvány csatolása lehetséges.
Mivel a fotós felszerelés összességében nem könnyú, kiemelt fontosságú, hogy a táska maximalizálja a kényelmét. Habár a hátizsák egy oldaltáska, mégis, szükség esetén használható a stabilizáló szíj is, így a súly a hátán is eloszlik, nem csak az oldalán. A szállítást megkönnyíti még a lágyan párnázott vállpánt és hátsó panel is. A hálós bevonatú háttámla jó szellőzést biztosít, csökkentve az izzadás mértékét.
Műszaki adatok:

Kapacitás:
SLR objektívvel
1-2 lencse
7"-es tablet

Anyaga:
nejlon

Méretek:
Kívül: 23,0 x 20,0 x 38,0 cm
Belül: 17,0 x 13,0 x 24,0 cm

Súly:
0,7 kg

Paraméterek

Külső méretek

Külső magasság 38 cm
Külső mélység 20 cm
Külső szélesség 23 cm
Tömeg 0,7 kg

Belső méretek

Belső magasság 24 cm
Belső szélesség 17 cm
Belső mélység 13 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőáló, Állványtartó, Notebook/tablet rekesz
Laptop/táblagép átmérője 7 - 9"
Kód:  CF001g8e
Termékszám:  CL-DSS101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20