Oldal frissítése

Case Logic Lodo 8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic Lodo 8

A Case Logic LoDo tablet tok tökéletesen illik minden tablethez. Nem csak védi tabletjét a sérülésektől, de a megjelenésének köszönhetően még stílusos kiegészítőként is megállja a helyét. Maximum 8"-os tabletekhez alkalmas.

Legfontosabb jellemzői

  • A tok kiváló védelmet biztosít a tabletje számára
  • A tok belső része puha plüssből készült, mely megvédi a tablet kijelzőjét a karcolásoktól
  • A tok felületét kiváló minőségű pamutból készítették
  • A 0,07 kg-os tömegével szinte alig növeli a telefon súlyát
  • A tok a gyönyörű kivitelezésével első látásra megragadja a tekintetet, megjelenését a valódi bőrből készült tépőzár teszi teljessé

Egyetlen karcolás nélkül

Ennek a minőségi pamutból készített tablet toknak köszönhetően tabletje mindig biztonságban lesz. A tok belső részében található puha plüss a kijelző legkisebb karcolását is megakadályozza. Tökéletesen illik a maximum 8"-os tabletekhez.

Stílusos megjelenés

Amellett, hogy tökéletes védelmet nyújt, kiegészítőként is megállja a helyét. Már első pillantásra feltűnik stílusossága, melyet a valódi bőrből készített tépőzár tesz teljessé. A tablet tok minden helyzetben jó szolgálatot tesz, és megakadályozza, hogy a tabletje sérülést szenvedjen.

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Puha
Anyag Textil
Kód:  CL210b
Termékszám:  CL-LODS108DBL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15