Oldal frissítése

Case Logic LoDo 10" šedé

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic LoDo 10" šedé

Case Logic LoDo 10" 

A fiatalos design és a kiváló megoldások kombinációjával született tablet oldaltáska, mely kiválóan alkalmas munkához, iskolába vagy utazáshoz is.

 A párnázott rekesz iPad-hez vagy bármilyen 10.1” méretű tablethez alkalmas, a puha bélés megvédi a készülékek kijelzőjét, továbbá rendkívül kellemes tapintást nyújt. A főrekeszben lévő plusz tároló alkalmas a mindennapi dolgaink tárolására, így a Case Logic LoDo 10" teljeskörű kényelmet biztosít. A magas minőségű pamutvászon külső bőrrel borított zipzárakkal párosul, ezzel védve a készülék kijelzőjét.
A könnyen hozzáférhető külső zseb kiegészítők számára tökéletes tárhely, mely mágneses patenttal van ellátva. A zipzáras elülső zseb biztonságosan zárt, ugyanakkor könnyen hozzáférhet a kiegészítőkhöz. A párnázott vállpánt a kényelemet nyújt a táska hordozójának.

Case Logic LoDo 10" legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes és minőségi kialakítás
  • Kompakt méretek
  • További tárhely kiegészítők részére
  • Állítható vállpánt
  • anyaga:
    pamut
  • méretek:
    Kívül: 20 × 10 × 26 cm
  • súly:
    0,26 kg
 

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Puha
Kód:  CL965b27
Termékszám:  CL-LODV110GRA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05