Oldal frissítése

Case Logic DCB307K fekete

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic DCB307K fekete

A Case Logic DCB307K fotós táskába akár még egy tükörreflexes fényképezőgép, és annak 1 vagy 2 lencséje is elfér. Vastag párnázottsága és nylex bélése maximális biztonságot nyújt értékes fényképezőgépének. Az állítható belső helybeosztó rendszer lehetővé teszi a gépezet vízszintes vagy függőleges tárolását, amelyik jobban megfelel Önnek. Az egyszerű design-t színes részletek kompenzálják, melyek a táskát még ízlésesebbé teszik.
Két oldalsó zseb biztosít helyet olyan kiegészítőknek, mint például az akkumulátorok, töltők, kábelek, vagy objektívsapkák. A cipzárral ellátott fedőzseb elsősorban egy sor szükséges tartozék számára készült - így például a memóriakártyának. A hátsó zseb ideális kézikönyvek és egyéb fényképészeti segédeszközök tárolására. Több módja is van annak, ahogyan hordhatja fotós táskáját - levehető vállpánttal és párnázott fogóval, de az öve rögzítését szolgáló hurok is hasznára válhat. A döntés tehát az Öné!

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb
Kód:  CF000c1
Termékszám:  CL-DCB307K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15