Oldal frissítése

Case Logic DSA101K fekete

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic DSA101K fekete

Ha az aktív fényképezőgép használók közé tartozik, és nem szívesen bajlódik cipzárral és más zárakkal, akkor ezt a tokot Önnek találták ki! Csak kicsit ki kell húzni a pántokat, és a felszerelés rögtön elérhetővé válik. Nem akadályozzák majd az összefagyott kezek vagy a kesztyűk sem. A pántok segítségével a tok szorosan lezárható.

Belül, a nejlon béléssel ellátott rekeszben és hálós tartóban akár 2 akciókamera is elfér. A hálós rakodótérbe memóriakártyákat, kábeleket vagy más apróságokat tehet. A belső rész élénk világos színű, hogy mindent könnyen megtaláljon. A karabiner segítségével a tokot a ruházatához vagy más táskához kapcsolhatja, de a puha konstrukciónak köszönhetően beteheti a hátizsákba is. Így bármikor gond nélkül felvételt készíthet a legnagyobb kalandjairól.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális fényképezőgépekhez

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Kis zseb a memóriakártyának vagy a pótakkumulátornak

Külső méretek

Külső magasság 23,5 cm
Külső mélység 14,5 cm
Külső szélesség 15,5 cm

Belső méretek

Belső magasság 25,5 cm
Belső szélesség 14 cm
Belső mélység 11 cm
Kód:  CF100b7
Termékszám:  CL-DSA101K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05