Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Case Logic CL-HDC11R, piros

4,0 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic CL-HDC11R, piros

Munkába vagy nyaralásra viszed a külső merevlemez meghajtód, és attól tartasz, hogy megsérül? A CaseLogic megoldást kínál a problémádra. Ezzel a kiváló minőségű, ütésálló burokkal felszerelkezve nem szükséges aggódni az értékes adatok miatt. A tok alkalmas a legtöbb 2,5" méretű hordozható merevlemez számára. A belső pántnak köszönhetően a meghajtó szilárdan ül a házban, amely megóvja a sérüléstől a szállítás és a kieséstől a tok felnyitása során. A belsejében egy hálós zseb is található az USB-kábel tárolására. A tok cipzárral záródik.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyfokú védelem a sérülésektől
  • Minőségi, igényes anyagból
  • Kompakt méretével hátizsákban vagy kézitáskában is elhelyezhető

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 14 cm
Szélesség 10,5 cm
Magasság 3,5 cm

Tárhely tulajdonságai

Meghajtó mérete 2,5"

Jellemzők

Szín Piros
Tömeg 80 g
Kód:  CL965b50
Termékszám:  CL-HDC11R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10