Oldal frissítése

Case Logic Bryker Messenger 14" Notebook táska - Fekete

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic Bryker Messenger 14" Notebook táska - Fekete

Ön sokat utazik és szükséges, hogy a munkája mindig kéznél legyen? Ezzel kapcsolatban a Case Logic Bryker Messenger táska az összes felmerülő követelménynek megfelel. Kényelmesen hordható, bőséges helyet kínál a dokumentumok és az elektronika részére, miközben  védi őket a károsodások ellen. Amennyiben ezek a funkciók Önnek még nem elégségesek, a gyártó elegáns dizájnt is ad hozzá, amitől a táska divatos kiegészítővé válik. 

Legfontosabb jellemzői

  • párnázott laptoprekesz 14" notebook vagy 15" MacBook Pro részére
  • tároló zseb 10,1" tablethez
  • belső bélés védi az elektronikát
  • külön zseb a tartozékoknak, mint például a hálózati kábel, mobiltelefon és más 
  • állítható vállpánt biztosítja a kényelmes illeszkedést
  • a hátsó pánttal rögzíthető a görgős teleszkópos bőröndök vázára 

Notebook és tablet

A táska megnyitása után felfedez egy zsebet a 14" laptop, vagy egy 15" MacBook Pro részére. Ha tableten is szeret dolgozni, annak is talál helyet, amiben egy 10,1" eszközt tud tárolni. Mindkét zseb párnázott, így jól védi a készülékeket.

A notebook és a tablett elhelyezése után még mindig lesz bőven teret a dokumentumoknak, mappáknak vagy a könyveknek, csak Önön múlik, hogy mit akar még odacsomagolni. Az elülső cipzáras zsebben a tartozékokat tárolhatja. Minden probléma nélkül elfér belé a töltőkábel, mobiltelefon, PowerBank vagy egy külső meghajtó. Nem hiányozhat a cipzáras szervező zseb sem a tollak és kulcsok részére.

Tartsa munkáját kéznél

Miután összecsomagolta amire szüksége van, fogja meg a táska fülét és indulhat. Ha ez így nehéznek tűnne, nincs könnyebb megoldás, mint hogy átdobja a válla fölött az állítható vállpántot. Ha bőröndöt is visz magával, biztosan értékelni fogja a hátsó pántfület, amivel a táskát felrögzítheti a teleszkópos nyélre.

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 4 cm
Szélesség 40 cm
Magasság 32 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 14 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  CL016b2
Termékszám:  CL-BRYM114K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20