Oldal frissítése

Case Logic Bryker 13,3" fekete

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic Bryker 13,3" fekete

Gyakran utazol ide-oda, és szükséged lenne egy laptopra vagy tabletre, vagy inkább mindkettőre? A Case Logic Bryker táskája a megfelelő választás a maximum 13,3 hüvelykes notebookok számára. Ez biztosítja a hordozható elektronikai  eszközök szükséges védelmét, miközben félreérthetetlen eleganciájával divatos kiegészítőként is megállja a helyét.

Legfontosabb jellemzői

  • A Case Logic Bryker táska lenyűgözően elegáns megjelenésű
  • Biztos védelem, könnyű szállítás a 13.3" notebookok számára
  • Külön rekesz egy 10,1" tablet részére
  • A poliészter táska könnyű, valamint időjárás- és nedvességálló
  • Kézben vagy vállon is kényelmesen hordható
  • A hátoldalon található szíjjal a bőröndöd teleszkópos fogantyújához rögzítheted

Minden fontos dolog elfér benne

Karcsúsága ellenére ez a stílusos táska mindennapi használatra készült. Nehézség nélkül belefér a 13.3" notebook és a 10.1" tablet . A tablet számára fenntartott külön zseb maximális védelmet biztosít a tablet képernyőjének. A táska a szükséges kiegészítőknek is helyet ad, beleértve a hálózati adaptert. Továbbá van egy belső zsebe is az iratoknak. A cipzáros első zsebben otthonra találnak a kisebb elektronikai eszközök, mint például egy külső merevlemez, mobiltelefon, PowerBank, MP3-lejátszó vagy az írószerek.

Tartós táska utazáshoz

A poliészterből készült táska garantáltan könnyű, ugyanakkor fokozottan ellenáll az időjárás viszontagságainak és a nedvességnek. A belső bélés védi a készülékeket minden ütődés és rázkódás során. A táskát párnázott fülénél fogva oda viszed, ahova akarod. Ha szükséged van a kezedre, a levehető vállpánttal dobd csak a válladra. Ha hosszú útra indulsz, ahol szükség lesz a gépekre, értékelni fogod a táska hátán található szíjat, amellyel a bőröndöd teleszkópos fogantyújához rögzítheted. Ezzel a táskával a munka és a szórakozás egyaránt karnyújtásnyira lesz tőled. 

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 5 cm
Szélesség 37 cm
Magasság 28 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 13,3 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  CL015b2
Termékszám:  CL-BRYA113K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20