Oldal frissítése

Case Logic ANC317 17,3" fekete

4,4 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic ANC317 17,3" fekete

Ez az elegáns táska mindennapi használatra lett kitalálva, és akár 17,3"-es notebookokkal is használható. A táska egy modern aktatáska megjleneésével rendelkezik, és bár rendkívül vékony, az űrtartalma meglepően nagy. Minden további nélkül elhelyezhető benne a ntoebookod mellett egy iPad és egyéb kiegészítők is, a táska még így is vonzó és elegáns marad. A táska alján egy tápegység tároló rekesz található. Egyéb szükséges felszereléseidet, mint a külső merevlemez, kábelek vagy irodaszerek, egyszerűen elhelyezheted az erre a célra kialakított rendezőzsebben. A táska mellett egy elülső, könnyen cipzározható zsebbel is rendelkezik mobiltelefonod számára.

A táska magas minőségű poliészterből készült. Hordozását egy állítható vállpánt és egy neoprénnel kipárnázott fül segíti - így te úgy hordozhatod a táskát, ahogy csak szeretnéd. Utazásaid során mindenképpen értékelni fogod a tépőzárat, amely segítségével a notebook táskát bőröndödre erősítheted. A letisztult és praktikus Case Logic táska nélkülözhetetlen segítség számodra az iskolában, munkában vagy akár a kikapcsolódásaid során is.
Műszaki adatok:
Kompatibilitás:
Akár 17,3"-es notebook + akár 10,1"-es tablet
Anyaga:
poliészter
Méretek:
Kívül: 46,4 x 7,9 x 39,4 cm
Belső: 41,7 x 2,9 x 30 cm
Tömeg:
720 g

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Férfi/fiú

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 7,9 cm
Szélesség 46,4 cm
Magasság 39,4 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 17,3 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  CL010i
Termékszám:  CL-ANC317
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05