Oldal frissítése

Carson X-Scope CP-11

4,1 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Carson X-Scope CP-11

 A Carson CP-11 X-Scope egy számos hasznos eszközt tartalmazó kézi készülék, amelyet minden kalandor értékelni fog. Az X-Scope tartalmaz egy harmincszorosos nagyításra képes mikroszkópot, kisebb dolgok megfigyelésére a természetben, illetve egy nyolcszoros nagyításra képes távcsövet, a környék feltérképezésére.
Továbbá a csomag tartalmaz egy kilencszeres nagyításra képes nagyítót, egy sípot, amivel jelezni tud veszély esetén, illetve egy LED zseblámpát. Ezzel akár a mikroszkópban vizsgált tárgyat is megvilágíthatja. Továbbá megtalálható benne egy megbízható iránytű és egy pontos digitális óra.
A Scope X-CP-11 készlet ideális minden kis felfedezőnek, aki érdeklődik a természet és a világ iránt. A készlet strapabíró és elfér egy zsebben.
A készlet tartalma:
30x-os nagyítású mikroszkóp
8x-os nagyítású távcső
9x-es nagyítású nagyító
Zseblámpa
Síp
Iránytű
Digitális óra
Áramellátás:
2x AAA elem (nem tartozék)
Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/ES 2009 június 18.-ai, a játékok biztonságáról szóló irányelvének és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Természetesen mellékelve van egy megfelelőségi nyilatkozat.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Elemek száma 2 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Kód:  HRA115a
Termékszám:  4250138222126

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15