Oldal frissítése

CARNEO SlickFit Oxygen + fekete

4,0 6 értékelés

CARNEO SlickFit Oxygen + fekete

A luxus design és az intelligens fitnesz funkciók ötvözete

Az intelligens fitnesz karkötő, a CARNEO SlickFit Oxygen+ hűséges személyi edződdé válik a sporttevékenységek során, ugyanakkor vonzó kiegészítő is a fényes kivitelnek, a fém testnek és a kötött pántnak köszönhetően. Minden fontos információ a tiszta, 1,3 hüvelykes, 240 × 240 pxfelbontású érintőképernyős LED-kijelzőn jelenít meg. Csak rázd meg csuklód, vagy érintsd meg finoman az ujjaddal, és a számlap azonnal aktiválódik. A CARNEO SlickFit Oxygen+ akár 10 napig is képes veled lépést tartani, mielőtt az akkumulátort fel kell újra töltened.

A CARNEO SlickFit Oxygen+ (fekete) okoskarkötő legfőbb jellemzői

  • Alkalmas mind fitneszhez, mind alkalmi viselethez
  • Fitnesz karkötő elegáns kivitelben
  • Fém test és fém fonott heveder
  • Bluetooth 4.0 vezeték nélküli interfész
  • A Carneo SlickFit 8 előre beállított sportmóddal rendelkezik
  • A Carneo SlickFit Oxygen fitnesz karkötő figyeli az alvást
  • A fitnesz karkötő vízálló és porálló
  • Tiszta, 1,3 hüvelykes érintőképernyős LED kijelző 240 × 240 px felbontással
  • Az intelligens karkötő egyetlen feltöltéssel akár 10 napig is üzemképes
  • Carneo Fit mobilalkalmazás

A sport tempójának monitorozása

Biztosan értékelni fogod, hogy a karkötő megfelel az IP68 tanúsítvány feltételeinek, így vízbe merítve is megbízhatóan vízálló, és ellenáll a pornak is. A CARNEO SlickFit Oxygen+ pontos pulzusérzékelővel rendelkezik, amelynek köszönhetően hatékonyan optimalizálhatod edzésed és pihenésed a mért értékek alapján. Továbbá vérnyomásmérés és egy SpO2 érzékelő is elérhető a véroxigénszint mérésére.

A CARNEO SlickFit Oxygen+ okoskarkötőt mozgáshoz tervezték

A CARNEO SlickFit Oxygen+ fitnesz karkötővel tökéletes áttekintést kapsz sportteljesítményeidről, valamint a napi aktivitásról. A karkötő 8 előre beállított módot kínál a különböző fizikai tevékenységekhez,  beleértve a futást, a kerékpározást és az úszást is. Csuklódon azonnal megjelenik a megtett távolság, azidő vagy azelégetett kalóriák száma is. A Carneo SlickFit karkötő képes kiszámítani az ideális alvási időt is, amely alatt szintén megfigyel, és reggel kellemesen ébreszt majd gyengéd rezgésekkel.

A CARNEO SlickFit Oxygen+ intelligens funkciókat kínál a mindennapi élethez

Biztosan értékelni fogod, hogy a CARNEO SlickFit Oxygen+ intelligens fitnesz karkötőt szokásos óraként is viselheted. A számlap mutatja az aktuális időt, dátumot, de tájékoztat egy új SMS-ről vagy egy bejövő telefonhívásról is. Figyelmeztet a Facebook, a Messenger, vagy a WhatsApp illetve a Viberalkalmazásokból érkező értesítésekre is. A fitnesz karkötő az Android és az iOS operációs rendszerekkel kompatibilis.

Carneo Fit mobilalkalmazás

Bluetooth interfészen keresztül párosíthatod a CARNEO SlickFit Oxygen+ intelligens karkötőt mobiltelefonnal, és részletesen elemezheted edzésed vagy napi aktivitásod menetét az előzmények megjelenítésének lehetőségével. Különböző fizikai adatok is rendelkezésre állnak, mint például a stressz szint, a kardioindex, a BMI,az alvás minősége stb. Ezenkívül az alkalmazás naponta motivál a jobb teljesítményre, az egészségesebb és jobb életre. 



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,3 "
Kijelző típusa LCD
Üveg Kémiailag edzett

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 42 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Fekete
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 74 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Oximéter, Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás
Egészségügyi funkció Vérnyomás mérés, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Rendszeres folyadékbevitel, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 240 óra (10 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Kód:  CAR010g

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15