Oldal frissítése

Carneo Cyberbot WIFI

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Carneo Cyberbot WIFI

Monitorozd otthonodat anélkül, hogy a megfigyelés egyetlen helyiségre korlátozódna. A Carneo Cyberbot WIFI robot HD videokamerával és saját meghajtóval rendelkezik, így a teljes beltérben szabadon mozog. Mobilalkalmazás segítségével vezérelheted a robot mozgását valamint a kamerát is, például a munkahelyedről, vagy ha el kell menned otthonról. A robot lehetővé teszi otthonod vagy irodád teljes körű felügyeletét, bárhol is tartózkodsz. Messziről is körbenézhetsz, hogy lásd, mi történik otthon. A beépített hangszórónak és a mikrofonnak köszönhetően távolról is kapcsolatban állhatsz szeretteiddel, vagy elkergetheted a nem kívánt látogatókat.

A Carneo Cyberbot WIFI robot legfontosabb jellemzői

  • Teljes belső biztonság
  • Önjáró robot
  • HD kamera távirányítással (110°)
  • Vezérlés a CloudRover4 mobilalkalmazással (Android, iOS)
  • Távvezérlés saját WiFi hálózaton belül

Intelligens négykerék-meghajtású, azaz 4x4

A négykerék-meghajtású Carneo Cyberbot WIFI Robot 360 fokban körbe forog, vagy 30 fokban megemelkedik. Újratölthető Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely legfeljebb 8 óra üzemidőt biztosít. A töltöttség csökkenése esetén elküldheted a robotot a töltőállomásra. A Carneo Cyberbot WIFI robot ezért hosszú ideig, önállóan felügyelheti a helyiségeket személyes jelenlét nélkül. Csak töltsd le a CloudRover4 mobilalkalmazást (Android, iOS), amelyet könnyen megtehetsz a QR-kódon keresztül.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Programozás gyerekeknek

Támogatott OS Android, iOS
Kód:  CARa01
Termékszám:  8588006962215
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05