Oldal frissítése

Carmen Laica piros vízforraló

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Carmen Laica piros vízforraló

A Laica vízforraló megtisztítja a vizet mindenféle szennyeződéstől, melyek nem csak a készülékének, de a szervezetének is kárt okozhatnak. A szűrűnek köszönhetően nagyban javulni fog ételeinek, italainak minősége, amit az itt szűrt vízzel készített el. A vízforraló a Bi-flux szűrőt használja, ami 5 fokozatos szűréssel dolgozik, így a legfejlettebb típusú szűrő a piacon, és 30% -kal hatékonyabb, mint a többi szűrő. A teljes kapacitása 2,3 liter, a szűrt vízmennyiség 1,2 liter. A szűrés megszünteti a csapvíz klóros szagát, továbbá eltávolítja a különböző nehézfémeket, mint például az ólmot, cinket, rezet, illetve a növényvédő szereket is. A vízkő lerakódást is megelőzheti vele.

Legfontosabb jellemzők

  • Digitális kijelző
  • Praktikus töltősapka
  • Hűtőszekrény ajtajában is elfér
  • Ergonómikus fogantyú
  • 5 fokozatos szűrés

A vízforraló rendelkezik egy digitális kijelzővel, mely jelzi, mikor szükséges szűrőcsere. Nagyon egyszerű megtölteni a vízforralót a fedelén található lyukon keresztül. Ezentúl nem lesz szüksége palackozott vízre, így a környezetét is óvahatja a felesleges pet palackoktól. A szűrűnek a segítségével mindig tiszta vizet fogyaszthat, amikor csak kedve tartja.

 
Kód:  LAI0015
Termékszám:  J35-AB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10