Oldal frissítése

Canon SpeedLite 470EX - AI

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon SpeedLite 470EX - AI

Emeld új szintre a fotóidat a professzionális, márkás Canon SpeedLite 470EX-AI vakuval. A vaku mindenekelőtt a motoros fejével és a pontmátrixos LCD kijelzőjével tűnik ki. Az EOS és a PowerShot G illetve S sorozatba tartozó modellekhez használhatod. Akár a fényképezőgép sínjére rögzíted, akár külső vakuként használod, saját elemek hajtják. Mindig segít az adott jelenet felvételének elkészítésében. Ideális akár nagyobb csoportok megvilágítására, vagy pedig a fény visszatükrözésére is a mennyezetről vagy a falakról. Ahogy arra a neve is utal, AI-Bounce technológiával is el van látva, amely nagymértékben csökkenti a kiégést és a fényvisszaverődést.

A Canon SpeedLite 470EX-AI legfontosabb jellemzői

  • Egyedi motoros fej
  • Dőlés vízszintes és függőleges síkon is
  • AI-Bounce technológia
  • Integrált igazító zoom
  • Kompatibilis az EOS illetve a PowerShot G és S modellekkel is
  • 4 AA elem táplálja
  • Nagy, akár 10 méteres hatótávolsággal rendelkezik

Automata motoros fej

A Canon SpeedLite 470EX-AI legnagyobb előnye a motoros feje. Ez automatikusan, vízszintesen és függőlegesen is mozog, így tökéletes megvilágítást biztosít a jelenetnek, legyen szó közvetlen megvilágításról, vagy akár fényvisszaverődésről. A beépített zoom az objektív látószögéhez igazítja a vaku kimenetének szögét. A zoom tartománya 24-105 mm.

A SpeedLite 470EX-AI vaku vezérlése

A vaku egy rendkívül könnyen olvasható LCD kijelzővel is fel van szerelve, amely nem csak felgyorsítja, de egyértelműbbé is teszi a munkádat. A kijelzőnek köszönhetően minden beállítás nagyon egyszerű lesz. Ha valamelyik Canon EOS modellt használod, amely SpeedLite adóval is fel van szerelve, akkor a vezérlés még egyszerűbb lesz. Ezek a fényképezőgépek képesek 10 méteres távolságban is működésbe hozni a vakut, bármilyen szükséges kiegészítő nélkül. 

A csomagolás tartalma:

  • SpeedLite 470EX-AI vaku
  • Miniállvány
  • SBA-E4 reflektor adapter
  • Puha tok
  • Használati utasítás

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Canon
Expozíció-vezérlési módok TTL, E-TTL, E-TTL II
Tulajdonságok Vakusín csatlakozás, A vaku feje forgatható
Funkciók Távirányító

Tápellátás

Elem típusa AA
Akkumulátorok száma 4 db

Méret & súly

Magasság 130,4 mm
Szélesség 74,6 mm
Mélység 105,1 mm
Tömeg 385 g
Kód:  OC0927
Termékszám:  1957C006AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15