Oldal frissítése

Canon Selphy CP1200 fekete

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon Selphy CP1200 fekete

Akár hagyományos papíralapra akarjuk képeinket nyomtatni, avagy fényképeink más típusú alapot igényelnek. A Canon SELPHY nyomtató a tökéletes eszköz ezen szolgáltatások véghezviteléhez. Fényképeit könnyedén nyomtathatja közvetlenül a fényképezőgépről, USB-meghajtóról, memória kártyáról vagy vezeték nélküli WiFi-n keresztül. Az eszköz nyomtatási szabványmérete 10 × 15 cm-es, amelyet mindössze 47 másodperc alatt végez el. Az eszköz kezelése rendkívül egyszerűvé válik a színes kijelző jelenlétének köszönhetően.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt méret - könnyen hordozható
  • Gyors és egyszerű nyomtatás mobil eszközein keresztül
  • Minőségi fotónyomtatás
  • A fotók típusa és tulajdonságai változtathatók
  • Utalvány fotók nyomtatása
  • Elemre működő eszköz (nem tartozék)

Nyomtatás bárhonnan

Az új Selphy CP1200 lehetőséget nyújt a vezeték nélküli nyomtatásra okostelefonok, tabletta, olvasók és más eszközökön keresztül, amelyek támogatják a WiFi nyomtatást. Hála az egyszerű műveleteknek, a képek nyomtatása sosem volt ilyen egyszerű. A készülék támogatja a különböző vezeték nélküli nyomtatási technológiákat, mint a PictBridge, Apple AirPrint, Canon Print Service, Easy-PhotoPrint és a Canon Print. A támogatott operációs rendszerek közé tartozik természetesen az iOS, Android, Windows vagy a Kindle Fire. Az akkumulátoros üzemmódnak hála (nem tartozék), bárhol, bármilyen körülmények között nyomtathat.

Gazdag és élénk színek

A képek a fejlett szublimációs eljárással vannak nyomtatva, tinták segítségével. Ez a technológia biztosítja a kiváló nyomtatási minőséget, nagy felbontása 16,7 millió színt ismer és alkalmaz. Automatikus képjavítási rendszer biztosítja a tökéletes minőségű és tisztaságú végeredményt. Ez a technológia segít beállítani a kontrasztot és a fotók színét, amely többek közt segít az ég és a felhők kezelésénél, vagy épp megszünteti a vörös szem-hatást. A fejlett "Smooth Skin" technológia kiküszöböli a különféle tökéletlenségeket, így biztosítva a fotók és szelfik tökéletességét. 

Választható fotó felület

Az eszköz lehetővé teszi a nyomtatófej színbeállításait, így négy különböző felület közül választhat fényképei számára, papír használata nélkül. A felhasználó választása fényes felület és másik három mérsékelten fényes felületre eshet, amelyek megakadályozzák ujjlenyomatai fotóra való tapadását. Ezen felül a nyomtatás különféle méretekben lehetséges. Nagyon praktikus továbbá az eszköz azon képessége, hogy fényképeit utalvány alakban nyomtassa.

A csomag tartalma:
A SELPHY CP1200
A PCP-CP400 papírtartó (képeslap méret)
Kompakt CA-CP200 B hálózati adapter
tápkábel
Használati útmutató

Paraméterek

Típus

Nyomtató technológia Hőátalakító

Funkció

Jellemzők AirPrint, Keret nélküli nyomtatás, Memóriakártya olvasó

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma 10 × 15 cm

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 1 oldal/perc

Méret

Magasság 63,3 mm
Mélység 135,9 mm
Szélesség 180,6 mm

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  PC104n8
Termékszám:  0599C002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15