Oldal frissítése

Canon Selphy CP1200 + ajándék RP-54 papírcsomag

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon Selphy CP1200 + ajándék RP-54 papírcsomag

 

Ha meg szeretnéd őrizni az emlékeid nyomtatott fotókon, vagy nyomtatni szeretnéd a képeket, a Canon SELPHY CP1200 a megfelelő választás a számodra. Könnyedén kinyomtathatsz fényképeket közvetlenül a fényképezőgépről, USB-meghajtóról, memóriakártyáról vagy vezeték nélkül, WiFi-n keresztül. A normál 10x15 cm-es fényképek nyomtatási ideje csupán 47 másodperc. A kényelmes, színes kijelzőnek köszönhetően a vezérlés rendkívül könnyű.

Főbb jellemzők

  • Kompakt méret, amely megkönnyíti a tárolást és szállítást
  • Gyors és intuitív nyomtatás mobil eszközökről
  • Fotólabor minőségű képek
  • Választható felületek
  • Igazolványképek
  • Lehetséges akkumulátorokról működtetni (az akkumulátor nincs mellékelve)

Nyomtass a mobileszközödről

Az új Selphy CP1200 lehetővé teszi a vezeték nélküli nyomtatást az okostelefonokról, táblagépekről, e-könyv olvasókról és a WiFi nyomtatást támogató egyéb eszközökről. Értékelni fogod a nyomtató egyszerű működését - a snapshotok nyomtatása soha nem volt könnyebb. A Selphy CP1200 támogatja a vezeték nélküli technológiákat, például a PictBridge, az Apple AirPrint, a Canon Easy-PhotoPrint és Canon Print nyomtatási szolgáltatásokat. A támogatott rendszerek közé tartozik az iOS, az Android, a Windows és a Kindle Fire. A nyomtató akkumulátorok nélkül is működtethető (nem tartozék az akkumulátor), lehetővé téve az egyszerű működést bárhol.

Gazdag, élénk színek

A fényképeket a fejlett festékszublimációs technológia segítségével nyomtatják ki, amely egy kiváló fotólabor minőségét biztosítja 16,7 millió színnel. Az Automatikus képoptimalizálás intelligensen javítja a hibákat. Ez a technológia alkalmazkodik a kontrasztokhoz és a színmélységhez, javítja az égbolt megjelenését és megszünteti a vörösszem-hatást. A Smooth Skin csökkenti a bőr tökéletlenségét, tökéletes portrékat és szelfiket biztosít.

Választható felületek

Választhatsz négy különböző fotófelület közül, ha a színes fóliát a nyomtatófejen egy bizonyos fokig felmelegíted a fotópapír cseréje nélkül. Fényképeid fényes vagy három félig fényes felületet tartalmazhatnak, így megakadályozhatják az ujjlenyomatokat, és hasonló érzetet teremthetnek a hagyományos laboratóriumi nyomatokhoz. Ez jól használható igazolványkép nyomtatása közben.

Csomag tartalma:

SELPHY CP1200

PCP-CP400 papírkazetta (képeslap méret)

Egy csomag nyomtatópapír

CA-CP200 B kompakt adapter

Tápkábel

Használati útmutató

Paraméterek

Típus

Nyomtató technológia Hőátalakító

Funkció

Jellemzők AirPrint, Keret nélküli nyomtatás, Memóriakártya olvasó

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma 10 × 15 cm

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 1 oldal/perc

Méret

Magasság 63,3 mm
Mélység 135,9 mm
Szélesség 180,6 mm

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Szín

Szín Fehér
Kód:  PC104n8a
Termékszám:  0600C012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05