Oldal frissítése

Canon Selphy CP1000 - Fehér

4,6 15 értékelés
52 290 Ft

Canon Selphy CP1000 - Fehér

Otthoni fotónyomtatás

Ha hagyományos papíralapon szeretnél képeket nyomtatni kiváló minőségben vagy úgy kell nyomtatnod, hogy éppen terepen vagy távol a számítógépedtől, akkor a Canon SELPHY nyomtató a tökéletes eszköz ezen szolgáltatásokra. Fényképeket könnyedén nyomtathatod akár közvetlenül a fényképezőgépedről, USB-meghajtóról vagy memóriakártyáról. A standard 10 × 15 cm-es méretű fotók nyomtatási mindössze 47 másodpercig tart. Fantasztikusan egyszerű a nyomtató használata köszönhetően a 6,8 hüvelykes kijelzőnek. Ezen felül akkumulátorról is képes üzemelni, így akkor is képes leszel nyomtatni, ha éppen távol vagy az otthonodtól vagy az irodától.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt és hordozható, kompakt méretű
  • Gyors és egyszerű nyomtatás közvetlenül fényképezőgépekről, memóriakártyákról és USB-meghajtókról
  • Laborminőségű fotónyomtatás
  • Opcionális fotószerkesztés
  • Fotópapír nyomtatás

Gazdag és élénk színek

A fényképeket fejlett festékszublimációs eljárással nyomtatja. Ez a technológia biztosítja a kiemelkedő nyomtatási minőséget 16,7 millió színnel. Automatikus képjavítás rendszere pedig jelenet- és arcfelismerés funkcióval biztosítja a tökéletes minőségű és tisztaságú nyomtatást. Ez a technológia beállítja a kontrasztot és a színeltolást a fotókon, amellyel tisztábban rajzolja ki égboltot és a felhőket, vagy eltünteti a vörös szemhatást.  Az Advanced Smooth Skin technológia kiküszöböli a bőr tökéletlenségeit, így mindig tökéletes portréfotókat vagy selfie-ket hívhat elő. 

Választható felületű fotók

Hőszublimáció fokát szabályozni lehet a nyomtatófejen, így négy különböző felületű fotópapír használatán is elgondolkozhat. A felhasználónak a választásai között szerepel a teljesen fényes bevonatú felület, amely védi a képet a környezeti hatásoktól, illetve az ujjlenyomatok megelőzése és a hagyományos laborminőségű nyomtatványokhoz hasonló eredmény elérése érdekében akár 3 félfényes fotópapírt is használhat. Ezen felül, akár különböző méretekben is nyomtathat. Nagyon praktikus az a képessége is, hogy igazolványképeket is nyomtathat vele.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines
Nyomtató technológia Szublimációs
Rendeltetés Otthonra, Irodába

Funkció

Jellemzők Fotó nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma 10 × 15 cm

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás 300 x 300 DPI

Méret

Magasság 60,5 mm
Mélység 135 mm
Szélesség 178 mm
Tömeg 0,85 kg

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Szín

Szín Fehér
Kód:  PC104n5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0011C022
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05