Oldal frissítése

Canon PowerShot G9 X

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon PowerShot G9 X

Profi minőség egy olyan fényképezőgéppel, amelyről szinte alig veszed észre, hogy nálad van. Karcsú és elegáns kialakítás annyi vezérlési lehetőséggel, amennyit csak szeretnél.
Kreatív önkifejezés és prémium minőség egy tenyérnyi gépben, online tárhellyel. 

Éles képek minden helyetben

Az intelligens optikai képstabilizátor még kézben tartott géppel vagy kevés fény esetén is gyönyörűen éles, tiszta és bemozdulásmentes felvételek készítését teszi lehetővé mind fényképezéskor, mind videózáskor.

Displej fotoaparátu má úhlopříčku 3"

Érintőképernyős fényképezőgép



Videó és sorozatfelvétel

Kézben tartott fényképezőgéppel, sőt mozgás közben is tökéletesen bemozdulásmentes videókat készíthetsz az 5 tengelyes továbbfejlesztett Dinamikus IS rendszernek köszönhetően.

Ez a fényképezőgép mindenhová elkísér. Légy spontán a szupergyors és pontos, 0,13 másodperces autofókusszal és a 6,0 kép/mp sebességű folyamatos sorozatfelvétellel.

V balení najdete kromě fotoaparátu také bohaté příslušenství

Kód:  OC063k9onp
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05