Oldal frissítése

Canon PowerShot G7 X

4,9 29 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon PowerShot G7 X


Canon PowerShot G7 X

Kivételes minőségű bármilyen fényben

A pillanatok éles részleteket még bonyolult helyzetekben objektív nagy maximális rekesze f / 1,8-2,8, amely lehetővé teszi a legtöbb fény jut az érzékelőre. A 4,2 × optikai zoom (24-100 mm) ideális széles képernyős képeket és nagyítani a tárgyakat. Capture lenyűgöző portrékat gyönyörű perspektíva és elmosódott a háttérben egy kis maximális rekesz a teljes zoom.



Csodálatos blur (bokeh)

A "bokeh" származik japán és minőségére utal gyújtótartományon egy kép részeinek. A kamera lencséje, a PowerShot G7 X egy membrán kilenc penge, ami létrehoz egy sima háttér elmosódott, és gyakorlatilag kör homályos fény. Ha a fényképezett megvilágított jelenetek is javíthatja a képek egy szép hatást fénysugarak 18.

Canon PowerShot G7 X


érzékelő

Készítsen nagyszerű képeket gyenge fényviszonyok és gyönyörűen homályos háttér. CMOS érzékelő 1-es típusú "továbbfejlesztett teljesítmény gyenge fényben, anélkül, hogy veszélyeztetné a tömörséget a kamera. Ez használ egy fényérzékeny, ami majdnem 3-szor nagyobb, mint a szenzor 1 / 1.7 ", ezáltal fokozott fényérzékenység, zajcsökkentő és a szélesebb dinamikatartomány. Azt is kínál nagyobb kreatív rugalmasságot, köszönhetően a sekély mélységélesség professzionális háttér elmosódott.



Canon PowerShot G7 X

HS System

A nappali és éjszakai fotók lesz megkülönböztetni a valóságot. A Canon HS System DIGIC 6 és egy nagy 20,2Mpx CMOS érzékelő típusa 1,0 "kivételes képminőséget és kiemelkedik a gyenge fényben. Olyan egyszerű, hogy rögzítse az igazi pillanat hangulatát vaku nélkül vagy állványra.



Sharp eredményez minden helyzetben

Az intelligens optikai képstabilizátor akkor nem kell aggódnia, hogy a képeket fogja pusztítani a remegő kamera. Ez a fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, és biztosítja az éles, részletes képeket és videókat is, ha a felvételt a teljes zoom vagy félhomályban kezét. És filmek meglepően stabil, köszönhetően a stabilizációs filmek 5 tengelyen.

Canon PowerShot G7 X


Kapja el a tökéletes pillanat

Amikor körülötted minden gyorsan változik, így lőni PowerShot G7 X nagy sebességű 6,5 képkocka másodpercenként. Ön biztos lehet abban, hogy soha nem fog hiányozni minden fontos pillanatot. Még jobb hír, hogy ez az arány lehet lőni akár 692 kép egymás után.



Canon PowerShot G7 X

Intuitív érintőképernyő

Nagyszerű kilátás, és egy rugalmas kompozíció kiválasztása. Minőségi dönthető LCD érintőképernyő felbontása 040k pont 1 használ sRGB színvisszaadás kiváló színhűség, a képélességet és kontrasztot. Touch felület lehetővé teszi az intuitív működés, és egy sor hasznos funkciók, mint az érintés AF.



Csatlakozás WiFi

Élvezze az ingyenes Wi-Fi hálózathoz. Küldj képeket és filmeket a szociális hálózatok közvetlenül a fényképezőgépről. Vagy viszik az okostelefon vagy tablet segítségével az NFC gombot, és csatlakoztassa a mobil eszközön. Használja a Canon CameraWindow mérésére felvételek elhelyezését mutató és működtetni a kamerát távolról az okostelefonról. Élvezze PC biztonsági mentés és szinkronizálás útján felhő képeket.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Kompakt
Jellemzők Arcfelismerés

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete 1"
Min. záridő 1/1 960 s
Maximum ISO 12 800 db

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 24 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 100 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/1,8
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/2,8
Optikai zoom 4,2 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős

Memória és mentés

Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor-kapacitás 1 250 mAh

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi
Audio/Video HDMI, A/V (TV Kimenet)
Támogatja a közvetlen nyomtatást PictBridge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter
Kód:  OC063k9
Termékszám:  9546B002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15