Oldal frissítése

Canon PowerShot G1X Mark II

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon PowerShot G1X Mark II

A Canon PowerShot G1X Mark II a fejlesztésének köszönhetően remekmű lett. Az alapja a jó objektív, amellyel éles és jól színezett képek készíthetők. A Canon jól ismeri ezt az igényt, ezért adott számunkra egy továbbfejlesztett modellt 5x-ös zoom objektívvel, amelyet f/2 jellemez! Ez az egyik legmagasabb szint, amelyet tükrös lencsékben talál  nagyítás nélkül.
Fejlesztések történtek szintén az elektronika és a programok vezérlésében is. Jelenleg a legfejlettebb DIGIC 6 processzor, a sűrűn elhelyezett 31 pontos AiAF, nagyobb számú folyamatos felvételkészítést eredményez még gyenge fényviszonyok között is, ami maximálizálja a környezeti fényt és csökkenti a zajt. A rendkívül érzékeny Canon CMOS érzékelővel együtt kiváló eredményeket garantál. A szenzor szoros kapcsolatban működik együtt a lencsével. Segíti egy intelligens optikai képstabilizátor az ütések csökkentése érdekében.
Számos kreatív elemet, számos intelligens mód és más extra dolgot tartalmaz, amely nemcsak hogy megkönnyíti a használatát , hanem egy teljesen új szintre emeli a fényképezés élményét. A Smart Auto mód automatikusan kiválasztja a fényképezőgép beállításait 58 előre beállított jelenet  közül (a másik 21 mozgókép), és így mindig biztosítja az optimális eredményt. Így mindig készen áll a felvételre a legmagasabb minőség érdekében. A haladó felhasználók értékelni fogják a szakmai támogatást a veszteségmentes RAW formátum fotókkal.


Innovatív vezérlés. A kamerának van egy vezérkő gombja, például a finom élesítéshez, amely kiemeli a fókuszálandó területet, és pontosan tudja, hogy mi a célzott terület. A gyűrűk testreszabhatók, a különböző beállítások gyors megváltoztatásához. A kijelző kiváló színvisszaállíthatósággal és jó látómezőkkel javult. A kamera WiFi és NFC kapcsolódással rendelkezik bárhol, ahol csak telepíted a Canon CameraWindow-t. A keresőt elávolították, de megvásárolható és hozzáadható.
További információk:

összpontosítva:
Típus: TTL
AF rendszer / AF-pontok: AiAF (31bodové arcfelismerő autofókusszal kapcsolatot a kiválasztási és ellenőrzési egy tárgy vagy arc), 1-pontos autofókusz (bármelyik pozíció választható, vagy rögzített középpontú)
Üzemmódok Autofókusz (AF): egyszeri, folyamatos, Servo AF és az expozíció (korlátozott funkcionalitással), az autofókusz érintés
Manuális fókusz: Igen, ráadásul Peaking a manuális fókusz és automatikus élességállítás manuális fókusz
Fókuszsorozat: Igen
Legkisebb fókusztávolság 5 cm-re a lencse (W) makró módban

Flash:
Beépített vaku hatótávolsága: 50 cm-től 6,8 m (W) / 50 cm és 3,5 m (T)

Felvételi módok:

Smart Auto (58 jelenet kimutatható) Program AE, Rekesz prioritás AE, AE, Rekesz előválasztás, Kézi, Egyedi 1, Egyedi 2, Hybrid Auto, Auto, Kreatív lövés, SCN (Portré, Intelligens zár ( mosoly időzítő pislogás, önkioldó - arcfelismerés), csillag (Éjszakai ég a csillagok, csillag Trails, portré csillagok, time-lapse film csillagok) Éjszakai jelenet kéz, víz alatti, Hó, Tűzijáték), Kreatív szűrők (High Dynamic Range , Nostalgie, hatása, halszem hatás, miniatűr hatás, olcsó kamera, háttérlágyítási, Lágy fókusz, Monokróm, Super élénk, poszter effektus), Film

Rezsimek a hogy a film:

Smart Auto (21 jelenet érzékelése), Standard, Program AE, portré, Nostalgie, miniatűr effektus, Egyszínű, Különlegesen élénk, Poszter effektus, Víz alatti, Hó, Tűzijáték, iFrame Film

Sorozatfelvétel

Körülbelül 5,2 fps./ S amíg a memóriakártya
AF: kb: 3,0 fps./ s
Live View: mintegy 3,1 fps./ s
(Olyan feltételek mellett, amikor a vaku nem villan, attól függően, hogy a memóriakártya sebessége / tömörítési beállítás)

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 11,63 cm
Magasság 7,4 cm
Mélység 6,62 cm
Tömeg 558 g

Szín

Szín Fekete

Típus és funkció

Típus Kompakt
Jellemzők Arcfelismerés
Tulajdonságok Állványmenet

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete 1/1,5"
Oldalarány 3:2
Min. záridő 1/4 000 s
Maximum ISO 12 800
Sorozatfelvétel maximális sebessége 5,2 fps

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 24 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 120 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/2
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/3,9
Optikai zoom 5 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős

Memória és mentés

SD kártya max. méret 256 GB
Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Canon NB-12L
Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, NFC
Audio/Video HDMI, A/V (TV Kimenet)
Támogatja a közvetlen nyomtatást PictBridge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, Használati útmutató
Kód:  OC063k8
Termékszám:  9167B011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10