Oldal frissítése

Canon PowerShot D30 kék

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon PowerShot D30 kék

Canon PowerShot D30 sorozat egy strapabíró kompakt fényképezőgép, amely képes kezelni az összes extrém kihívásokat. A maximális teljesítmény élvezheti a képek a víz alatt akár a mélysége 25 m. Vigye magával az utak, vagy adrenalin túrák félelem nélkül rombolás - a készülék ütés- és esik, akár 2 méteres magasságot. Ezen túlmenően a vízálló is por- és szívós -10 ° C-on A tapasztalat snowboard, búvárkodás és soha nem szabad elfelejteni.
Nagy érzékenységű CMOS szenzor felbontása 12,1 megapixel, hogy rögzítse, ami elengedhetetlen a legjobb minőségű, és nem bocsát ki fontos pillanatait nagy nyomtatási vagy kivágás a részletek elvesztése nélkül. A beépített autofókusz gondoskodik az éles fotók tele a legfinomabb részleteket még olyan helyzetekben, ahol szükség van a gyors cselekvésre. Garantálja az élesség és a képstabilizátor technológia. Kiváló minőségű objektív 5-szörös optikai zoom lehetővé teszi, hogy bekerüljön az események középpontjába, még akkor is, ha távol van. A sebesség és a teljesítmény a készülék biztosítja a fejlett DIGIC 4 processzor iSAPS technológiával.
Videofelvétel még soha nem volt egyszerűbb - nyomjon meg egy gombot a rögzítés indításához minden olyan intézkedés, hogy érdemes megtartani. Videofelvétel készül, kiváló minőségű FullHD, így egy későbbi terv alapján monitor vagy TV képernyő lesz garantált a siker. Böngésszen alkotásaikat a 3 colos LCD kijelző PureColorII amelyek képesek alkalmazkodni a nagyon világos fényviszonyok között aktiválásával Sunlight módot, ami a háttérvilágítás LED erősíti. A képek azonban ráklikkel egyszerűen megérinti vagy megdöntésével a készüléket.
Használata SmartAuto mód élvezhető alkotó egyszerűség kézi beavatkozás nélkül, mégis a képek ki vannak téve, pontosan az Ön ízlése szerint. Fényképek és filmek rendkívül magas színvonalú köszönhetően a technológia, amely elemzi a jelenetet, és automatikusan kiválasztja az optimális beállításokat 32 lehetőség (21 kép). Képeket még gyenge fényben (víz alatt is) köszönhető, hogy a szolgáltatás a HS System, anélkül, hogy elérje az állványt vagy vakut.


Engedni a képzelet és érezd kreatív effektusok a kamera. Kísérlet egy egész sereg szűrők, mint a fekete-fehér, olcsó kamera vagy poszter effektus, játszani a hatás egy halszem objektív egy másik nézőpontból. Arcfelismerés vigyázni fog fókusz az arcokat a képen és fenntartani az optimális fényerőt. White Balance funkció Arcfelismerés garantálja a szaporodás természetes bőrtónusokat portrék. Fehéregyensúly víz alatt, vagy a hó gyorsan és hatékonyan biztosítja a természetes színvisszaadást, hogy rögzítse az igazi hangulatát az érzékelt környezet. Vonzza és makró mód víz alatti közeli a tenger alatti expedíció.
A kamera egy beépített GPS-vevővel jel - mert akkor válasszon ki egy képet vagy videót, és a helyzettel, amikor azt vették és nyomon követheti útjuk. Kijelölni a helyét az elkötelezettség és megosztja azokat ismerősökkel csinál Map Utility szoftverrel.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Kompakt
Jellemzők Arcfelismerés
Tulajdonságok Strapabíró, Vízhatlan

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete 1/2,3"
Oldalarány 4:3
Min. záridő 1/1 568 s
Maximum ISO 3 200
Sorozatfelvétel maximális sebessége 1,9 fps

Videó

Maximális videófelbontás Full HD
Videó-hangbeállítás Hang nélkül, Mono

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 28 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 104 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/3,9
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/4,8
Optikai zoom 5 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)

Memória és mentés

Támogatott formátumok JPEG
Memóriakártya típusa SD

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video HDMI, A/V (TV Kimenet)
Támogatja a közvetlen nyomtatást DPOF (Digital Print Order format), PictBridge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter
Kód:  OC049ub5
Termékszám:  9337B011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10