Oldal frissítése

Canon PIXMA TS8151 fehér

3,7 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Canon PIXMA TS8151 fehér

A Canon PIXMA TS8151 nyomtató számos olyan funkciót tartogat számunkra, amit elsőre látásra ki se néznénk ebből a készülékből: kiváló minőségű, nagy felbontású színes nyomtatás, vezeték nélküli WiFi kapcsolat, Cloud szolgáltatás, praktikus dokumentumadagoló a kényelemért, a gyorsaságért és a költséghatékonyságért, szkennelés és másolás. A Canon PIXMA TS8151 multifunkciós tintasugaras nyomtató nem csak gyönyörű designnal és kompakt méretekkel rendelkezik, hanem kiemelkedő nyomtatási minőséggel és felhasználóbarát kezelőfelülettel is. A könnyű hozzáférés a szkenneléshez, a másoláshoz és a vezeték nélküli nyomtatáshoz ideálissá teszi nem csak otthoni, de kisebb irodai használatra is.

A Canon PIXMA TS8151 főbb jellemzői

  • Multifunkciós nyomtató lapolvasóval és fénymásolóval
  • Csatlakozás WiFi-n és USB-n keresztül
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • 4800 x 1200 dpi nyomtatási felbontás
  • 13 x 13 cm-es formátumban való nyomtatás
  • Nagykapacitású XL patronok támogatása
  • 6 különálló tintapatron
  • Tablethez és okostelefonhoz is csatlakoztatható
  • 10,8 cm-es LCD érintőképernyő (33 választható nyelv)
  • Memóriakártya-helyek
  • Szegély nélküli nyomtatás

A lenyűgöző minőségű nyomtatás

A 6 különböző színű tintával rendelkező FINE nyomtatófej lehetővé teszi dokumentumok és pengeéles szövegek nyomtatását. A különálló patronokkal a színek beállítása rendkívül egyszerű és gazdaságos. Az XL méretű patronopciókkal akár 30%-ot is megtakaríthat oldalanként.

Multifunkciós nyomtató 

A dokumentumok egyszerű beolvasásáért és másolásáért, a nyomtató fel van szerelve egy 2400 x 4800 dpi felbontású lapolvasóval is. A nyomtatási sebesség fekete-fehérben 15 kép/perc, míg színesben 10 kép/perc. Egy 10 x 15 cm méretű, szegély nélküli kép nyomtatása körülbelül 17 másodpercig tart. A beállítások könnyen elvégezhetők a nagy, 10.8 cm-es kezelőpanelen, amely megdönthető a kényelmes használatért. A legtöbb funkció elérhető a kezdőoldalról.

Csatlakozzon és nyomtasson online!

A Canon PRINT alkalmazással egyszerűen kapcsolódhat okos eszközei valamelyikéhez. Olyan népszerű közösségi oldalakról nyomtathat egy gombnyomással, mint a Facebook vagy az Instagram, valamint szkennelhet képeket vagy dokumentumokat egy kiválasztott felhő alapú fiókba. A nyomtató képes csatlakozni egy WiFi hálózathoz a képek és dokumentumok egyszerű megosztásáért. A modell támogatja az Apple AirPrint mobil nyomtatási technológiát, a Google Cloud Print-et és a Canon Print Service Plug-in funkciót is Android operációs rendszerek számára. A nyomtató memóriakártya-helyekkel is el van látva.

 

 
Kód:  PC299s3c2
Termékszám:  2230C026
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05