Oldal frissítése

Canon PIXMA TS6051 fehér

4,0 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Canon PIXMA TS6051 fehér

Fototiskárna Canon PIXMA TS6051
 

Gyors otthoni fénykép- és dokumentum nyomtatás

A Canon PIXMA TS6050 multifunkciós tintasugaras fotónyomtató nem csak elegáns kialakításával és kompakt méreteivel ragadja meg a figyelmet, hanem a kiváló nyomtatási minőséggel és a felhasználóbarát kezelőfelülettel is. Az egyszerű nyomtatást mobil technológiák támogatják, valamint a vezeték nélküli WiFi hálózathoz való csatlakozás lehetősége is.


Gyors és egyszerű üzemeltetés

Az összes funkciót beállíthatod a nagy, 3 hüvelykes érintőképernyőn, amely megdönthető a kényelmes használathoz. A legtöbb funkciót közvetlenül a kezdőképernyőről el lehet érni, így elindításuk pillanatok kérdése.


Lélegzetelállító minőségben megörökített emlékek

Az 5, színenként cserélhető patronnal gyönyörű, telt színekkel ellátott fényképeket és éles szövegeket tartalmazó dokumentumokat nyomtathatsz. A különálló patronokkal a tintacsere nagyon egyszerű és gazdaságos. Kínálatunkban megtalálhatóak az opcionális, nagy kapacitású Canon XL tintapatronok, amelyekkel akár 30%-al csökkentheted az oldalankénti költségeket.


Szkennelhetsz és másolhatsz

A dokumentumok egyszerű másolásáért és szkenneléséért a nyomtatót ellátták egy 1200 x 2400 dpi felbontású szkennerrel. A fekete-fehér nyomtatás sebessége 15 kép/perc, a színes nyomtatásé 10 kép/perc. A szegély nélküli, 10 x 15 cm-es fényképek nyomtatása körülbelül 39 másodpercig tart. Elérhető az automatikus kétoldalas nyomtatás funkció is.


Maradj kapcsolatban

A képeket és dokumentumok egyszerű megosztásához csatlakoztathatod a nyomtatót a WiFi hálózathoz. Támogatja az Android, iOS és Windows Mobile 10 rendszerű mobil nyomtatási technológiákat is. A beépített kártyaolvasó lehetővé teszi, hogy közvetlenül SD memóriakártyákról nyomtathass.


Támogatja az okos eszközöket

A Canon PRINT alkalmazással karnyújtásnyira lesznek az okos eszközödön tárolt tartalmak. Nyomtass a népszerű közösségi oldalakról, mint a Facebook vagy az Instagram, vagy olvass be fényképeket és dokumentumokat a kiválasztott felhő-alapú fiókokba.

 
Kód:  PC299s2a
Termékszám:  1368C026
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10